![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[FireFox] אכזבה זאת לא מילה!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
ברצוני לכתוב את דעתי על דפדפן האינטרנט פיירפוקס - כל הנושא הינו דעתי בלבד. למנהלים, אם זה אינו הפורום הנכון, אשמח אם תעבירו למקום הנכון, אם יש בכלל. היום בערב, שעה 23:57 ניסיתי להתקין את דפדפן האינטרנט החדש Internet Explorer 7 בגירסת בטא שניה. ההורדה הסתיימה ואשף ההתקנה נפתח, לחצי "הבא" ולאחר מכן ביקשו ממני לעבור אימות ווינדוס - וחבר שלי הביא לי את הווינדוס הזה [גירסה עברית] ואין לי ככל הנראה גירסה מקורית ולכן לא היה ניתן להמשיך בתהליך ההתקנה, לאחר מכן מצאתי באינטרנט אשף שלא מצריך אימות והוא התקין את הדפדפן. לאחר מכן ניסיתי לפתוח את הדפדפן והוצגה לי שגיאה והדפדפן נסגר לאחר אישור השגיאה, כי היו חסרים קבצים, ניסיתי להסיר - לא ניתן. ניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר - לא ניתן. ניסיתי להוריד עדכון - לא ניתן. החלטתי לבסוף להוריד דפדפן אחר - FireFox, הדפדפן שהשמעות, ביקורות וסיקורים שקראתי על הדפדפן גרמו לי להתלהב. הורדתי את הדפדפן - Mozilla FireFox v1.7.13 הגירסה החדשה ביותר בעברית. פתחתי את הדפדפן - הכל טוב ויפה, הייתי אפילו אומר מהיר יותר מאשר אינטרנט אקספלורר. ואז אני נכנס לאתרים שלי, שחלקם בנויים משכבות HTML - והשכבות לא מוצגות במקום. לאחר מכן אני נכנס לאתר HTML רגיל שלי והוא לא מוצג כמו שצריך. לאחר מכן החלטתי להמשיך לגלוש ואני נכנס לוואלה סלבס לקרוא קצת..ואני רואה שבכתבה התוכן קצת עולה אחד על השני. בקיצור ישר הבנתי - מוזילה, נחמדה אך ממש לא מתקרבת להיות תוכנה אמתית לדפדוף באינטרנט. איך זה שהכל לא מוצג כראוי? ניסיתי שתיי גירסאות של מוזיקה - הכל אותו דבר. וזה לא הכל, הרבה Javascript-ים לא עובדים באתרים כלשהם, ופתאום כן. העיצוב שהוא מראה על דפים שצפיתי בהם בעבר באינטרנט אקספלורר נראה נורא. פשוט מאכזב. אפילו שדות של טפסים כגון: שדה העלאת קבצים, כפתורים, שדות טקסט וכדומה - אם יש להם רקע או שה-style שלהם לא רגיל הם נהרסים ולא מוצגים טוב, זה מכפיל את הטפסים ומציג רקע סתם בצד כאילו העמוד נהרס. עכשיו בו נראה ראליסטים, זה לא בעיה במחשב שלי - כי ניסיתי ב-2 מחשבים והכל אותו הדבר וגם בדקתי איך נראים הדפדפנים של אנשים שהורידו ממוזילה והכל נראה כמו שלי. ואת הגירסאות הורדתי ממוזילה ישראל הרשמי וגם מהרשמי באנגלית mozilla.org וכו'. סיכום: במשפט אחד: אכזבה, פשוט בושה וחרפה. כתוב כ"כ הרבה דברים טובים על הדפדפן וגם מעיזים לרדת על אינטרנט אקספלורר ובסוף הפרצוף האמיתי של הדפדפן עלוב ביותר. מה אתם אומרים? בבקשה הרבה תגובות - כמעט בטוח שאני טועה פה בגלל שלא ייתכן שיהיו כ"כ הרבה תגובות טובות על הדפדפן ובמיוחד שאנשים ישתמשו בו והוא באמת יהיה כזה עלוב. בברכה, אלי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|