|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסוכן עד כדי כך... יאפ... אני אישית דוגמא חיה... אני שנים על גבי שנים שותה קולה והשיניים שלי לא "100%"...
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וכל זה סתם שטויות, גם אם יש משהו מסוכן זה מיד מתפרק בקיבה... |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה נוגע בשיניים... מה הקשר קיבה? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואתה שותה עם השיניים? אתה מגרגר חצי שעה עד שכל הגזים יוצאים? אם אתה אחד ששותה 24\7 אולי זה יעשה לך משהו. כשאתה לוקח לגימה ובולע לא נראה לי שזה יזיק איכשהו (במיוחד אם אתה שומר על הגנייה, אולי אם אתה לא מצחצח שיניים לא כלום ושותה קולה זה יפגע בשיניים.) זה כמו שטיפת מים מטפטפת על אבן, אם אף אחד לא יגע באבן בסוף יהיה חור או שקע, אבל אם מישהו יזיז אותה כלום לא יקרה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אתם יודעים מה יש בקיבה של כל אחד?
כזאת חומצה עשו דבר דומה בטלוויזיה לקחו חתיכת בשר היא הפכה לשחורה והכל מדגעיל כזה מה שבתוך הקיבה כשיוצא נקרא קיא אז :\ ומה יש נגד קולה??? ושן לא מתמוססת בקולה תוך כמה שעות אולי רק חלבית אבל בוגרת תוך 24 שעות משחיקה כאזת וזהו |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
ראית את זה ב"brainiac" :P
מגעיל :S |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה כמו שתקחו צבע שחור תשימו על שולחן... ותגידו אויי ואבוי השולחן נהיה שחור יש בקולה מאכלי צבע, מלבד זאת שקולה מצויינת לכאבי בטן מכיוון שהיא מפרקת את האוכל שלא התפרק. BlueNosE אתה טועה, עוד שניה תגידו פה שקוקה קולה זה סמים כי אחד ממרכיוו הוא מרכיב גם של קוקאין. אם אני לא טועה, יש איזשהו צמח שמכינים ממנו תרופה לכאבי בטן וכו', וגם הוא אחד מהמרכיו של הסם קוקאין (קוקה.....קולה) בכל אופן, הקוקה קולה מיוצרת מהצמח הזה שהיו מכינים ממנו תרופה זה הכל. Last edited by Alon.R; 26-04-06 at 13:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תראו לי אין סיבה לחרטט פה אנשים,
אני שמתי בתוך כוס קולה שני מסמרים,ברגע שיהיה לי תוצאות אני מעדכן אותכם, הלווי ואני סופר סופר טועה,אני אוהב קולה........................ |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם