|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
האשכול נפתח רק בשביל שמנהל העסק איתך את תגובתו.
לאף אחד אחר אין רשות להגיב. אחרי הוא יגיב האשכול ינעל, מי שיגיב אחריו יקבל אזהרה על ספאם. |
![]() |
# 22 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מצטער מאוד על אי הנוחות שקרתה . אני רוצה להבהיר דבר אחד - העיניין עם הדומיין ללא שליטתינו . במידה והיינו יכולים לשלוט על הדומיין מן הראויי שלא היינו מורידים אותו מאתר העסק (לא כך ?) . בעיניין הפחתת הכניסות - במידה והייתי יכול להציג בפניך לוגים הייתי עושה זאת . אך איני יכול - מהרגע שהתעדכן אצלי אתר הפורנו המדובר , ישר התפנתי מעיסוקיי ע"מ לרשום את האשכול שרשמתי ע"מ שלא ייכנסו לדומיין . לכן אין לך בכלל זכות לאמר את הדברים שנאמרו . בנוסף לכל דבריך ציינת את הילדים הגולשים ברשת - נכון ואני מודע לכך . לכן נפתח האשכול שאומר "נא לא להיכנס עד הודעה חדשה לכתובת ...." . הפאנל לא נמצא בשליטתי - הוא היה זה נכון אבל הורדה לי הגישה מאותו אחד שהדומיין נרכש ממנו . אותו אדם שהוריד לי את הגישה הוריד אותה ע"מ שלא אוכל להשתמש בשם וע"מ לפגוע בי . דבר ראשון שעשיתי זה למנוע פגיעות אלו אך אני רואה שללא הצלחה גדולה . בכל מקרה - אותו אדם יטופל כבר בימים הקרובים ע"י המשטרה . הכל מצולם בתמונות מסך ואת האשכול שפתחתי ואתה רואה שהוא מודה שם כי לקח את הדומיין ? גם אותו אכניס לתיק . בנוסף אתלונן על עוד מספר דברים שאותו בחור עשה . לעיניניינו - אין זו אפשרות שאני יכול לעשות את מה שאתה אומר ! הדומיין ללא שליטתי לכן אין לי אפשרות לעשות כלום בנידון ! (רק התלונה במשטרה) . לגבי העיניין שאתה לא מעודכן - אין לי אפשרות לעדכן אדם אדם ! לא כך ? במידה והייתי יכול לעדכן משתמש משתמש - אדם אדם בארץ כולה או אפילו נרחיב - בעולם כולו הייתי עושה זאת ! אבל אין באפשרותי ! . לגביי העיניין שאתה אומר למה לא מצנזרים את הכתובת ? אני עצמי שיניתי בחתימה שלי את הכתובת ואתה מוזמן לבדוק זאת כך שעלילות שווא תשאיר בחוץ . מצטער על כל פגיעה או נזק אך זוהי אינה תלונה עלינו כיוון שזה לא משהו שתלויי בנו . אתה מוזמן לפנות לבעליי הפורום ע"מ שיצנזרו כתובת זו - זה כן . אך לתת ביקורת על משהו שאיננו באחריותי / בשליטתי אין לך כל זכות לעשות זאת . תודה רבה somebody שנתת לי להגיב ולילה טוב . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 23 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מנהל העסק הגיב, האשכול ננעלה.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|