|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה עוד אפילו מראה לי את האתר בבדיקה יחודית של XHTML בFrameSet ולא שם לב :\ האי תקן שם זה בגלל סיבה אחת, IE. הוא לא תומך שם בCSS. |
|
![]() |
# 22 |
חבר על
|
הייתי ממליץ לך על הדברים הבאים:
א. אפשרות להכנסת תוכן (Content Management System......) ב. דף Memo, עם אפשרות לכתוב לעצמך קצת יותר מהערה קטנה למעלה. ג. למעלה, ב-user statics.... תרשום כמה מחוברים כרגע יש לאתר, לא כמה פעמים האדמין התחבר. |
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תודה בכל מקרה. |
|
![]() |
# 24 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה מאוד!
אהבתי, היא נוחה וקלה להתמצאות. העיצוב מאוד מאוד יפה, ועושה אותה רמה אחת מעל! אני בטוח שגם העבודה בצ"ש תיהיה מעולה כמו כל העבודות שלך. קבל ח"ח ![]() |
![]() |
# 25 |
חבר פורום
|
לא ממש אהבתי את העיצוב, לדעתי הוא לא נוח. כמו כן אני בכלל לא מתרשם משימום בפריימים (אף פעם לא אהבתי). אך אם אתה לוקח אשכול זה כמדגם מייצג אז לך על זה, רוב המגיבים אהבו אותו.
|
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
יפה! , אבהתי את העיצוב, ואת הנוחות...
בהצלחה! |
![]() |
# 27 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ותודה על המחמאה ![]() ציטוט:
אני גם לא חובב Frames גדול ואני אישית נגד iFrames, אבל הכל תלוי בשימוש. ישנם זמנים לבצע בהם שימוש וישנם זמנים ומצבים שעדיף שלא. לדוגמא, תוכן אתר לא צריך להיות בתוך iFrame. לעומת זאת, בפאנל ניהול FrameSets הוא הדבר האידאלי בשביל המשתמש. הכל נשאר סטטי מלבד העמוד הפנימי, דבר שמאפשר ניווט קל יותר. ----------------------------- אוקיי, לא רציתי לפתוח נושא חדש בשביל זה, אבל יש עכשיו את העמוד Login: http://eyesoft.co.il/newpanel/login.html מה דעתכם ? דרך אגב, אני מודע לעבודה שהוא לא בתקן, אבל זה בגלל שXHTML לא איפשר לי למקם את הDIV במקום שאני רציתי (מרכז המסך, גם בציר הX וגם בציר הY). דרך אגב, כל מה שאתה רואים בCSS על כל אלמנט יהפוך לCSS חיצוני. כרגע אני רק מנסה לבדוק האם הכל עובד ולקבל דעה. שוב, אני אשמח לקבל דעה גם פה. Last edited by Eye-Soft; 09-04-06 at 17:57.. |
||
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
# 29 | |
חבר על
|
ציטוט:
לגבי מה שקיים, דבר אחד שמפריע לי - אתה מבזבז 2 מקומות חשובים מאוד על תפריטים. אתה צריך לקבוע, או תפריט עליון, או תפריט צדדי. חבל מאוד לבזבז את 2 המקומות האלו לשווא. |
|
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד אהבתי את שניהם ( גם את הדף התחברות)
|
|