|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
יופי,
הבנתם סוף סוף את מה שאני ויאן ניסינו למכור לכם לפני כמה שנים טובות. (עכשיו אל תתעסקו איתו, אז לא ידעתי שהוא רמאי) הכי טוב 2 שרתים מקבילים שמגבים זה את זה אין דבר יותר טוב מזה בנוגע לחומרה. בקשר לקשלי מערכת, זה עניין של תחזוקה נכונה. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
לפ]י דעתי כשמעמידים את האפקטיביות של זה מול הצורך אז זה מתבטל לפי דעתי נתח השוק שישתמש במערך הזה הוא קטן מאוד אני לא יודע איזה קהל לקוחות יש לכל נותני שרות האחסון כאן אך לפי דעתי הם לא ממש יודעים מה זה העיקר שהאתר שלהם יעבוד ברציפות וגם אם זה אומר לשלם עוד 50 דולר לחודש עבור השרות הזה ומעטות החברות שישתמשו בשרות הזה.
זאת דעתי בכל אופן. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אחרי תקופה מסוימת הם אוכלים אותה ולומדים קצת על השוק. אתרים פרטיים וגדולים התחילו ללמוד להסתדר לבד, מבחינת החזקת שרת פרטי. הלקוחות שבאים בדר"כ לחבר'ה שכאן הם אתרים בהתחלת דרכם, ולא חסר כאלה עם פוטנציאל - ברגע שהם גדלים הבעיה מתחילה.
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז זה מיותר או לא? |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
|
ציטוט:
לא צריך להגיע למצב שאתרים נכווים. כשחברת איחסון רושמת באתר 99% Uptime שתתחייב אליו. הבעיה פה זה חברות האחסון לא הלקוח. כשחברות האחסון יוכלו להתחייב למה שהם מפרסמים, גם אתרים גדולים יתאחסנו ישירות עלייהם ולא יאלצו לחפש דרכים להסתדר לבד. בין אם האתר קטן לאתר גדול הלקוח עדיין מרגיש מרומה כשהשרת למטה ולו הבטיחו חודש של אחסון.
![]() Last edited by yaiRy; 07-04-06 at 14:04.. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
אני מסכים איתך שחלק מן הבעייה הכוללת הם האתרים שנותנים שרותי אחסון ולא "חברות" אחסון כמו שאתה מציג אותם.
הם מבחינתם יעשו הכל כדי להשיג עוד ועוד לקוחות וכל האמצעים כשרים למטרה גם אם זה אומר להטעות את הקהל ברשת. וזה מביא אותי לטענה שאם הם מוכנים לעשות דברים כאלה ולא פועלים במטרה להשיג זאת כי לפי דעתי מרבית הכסף שהם מרוויחים הולך לכיס שלהם ולא למטרה של ייעול ושיפור השרות אז עדיין המצב נשאר אותו דבר ועדיין אנשים יכוו מזה. נ.ב אני לא מכליל ולא כלום אז הימנעו תגובות כאלה. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
|
ציטוט:
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
|
ציטוט:
בעלי "עסקים" מפרסמים ונותנים דברים שהם בכלל לא יכולים לספק, חברות יתחילו להפרץ ברגע שאנשים יבינו כמה שרתים לא מתוחזקים נכון והרבה בעלי "עסקים" לא ידעו איפה לקבור את עצמם. אבל אין מה לעשות עם זה חוץ מלנסות ליידע לקוחות.
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
אם היה לי כח לויכוח הייתי זורק פה כמה משפטים :P
בכל אופן מסכים עם הרעיון שמאחורי ההודעה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|