|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי ממליץ ממש בחום GunZ משחק רשת ממש טוב www.gunzonline.com תהנה..
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
CALL OF DUTY 2 משחק ענק לא רואה את קאונטר סטרייק שאתה משחק במולטיפלייר גרפיקה ענקית... ולא נראה לי שיעבוד לך אז תתפשר ל CALL OF DUTY הראשון וגם הוא עם גרפיקה מאד יפה... בהצלחה בבחירת המשחק
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
Far Cry משחק אחד הטובים!! אני איבדתי את הדיסק שלו..
![]() אצלי די קשה לו לסחוב את זה. P4 2.8GHz 512DDR GeForce4 NVIDIA FX 5200 128mb לא יודע למה.. דווקא מחשב לא חלש.
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
FAR CRY אצלי רץ חלק ללא בעיות ד"א גם GUNZ ONLINE משחק יפה מאוד לא צריך דרישות גבוהות ממש |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
SOF2 כמו שאמרתי, זוה גם אחלה משחק.
Medal of Honor Allied Assault - אחד הטובים, ויש גם ברשת. (UNREAL TOURNAMENT-- GOTY (1999 - אחד המשחקים הטובים ביותר. The Sum of All Fears - משחק פעולה, דיי מפגר חח). Tactical Ops - יש לזה קהילה בארץ, משחק דיי בסדר אבל בלי יותר מדי אפקטים. אממ עוד כמה משחקים טובים (בלי קשר לז'אנר שציינת מקודם): Warcraft the frozen throne - משחק מאוד מאוד יפה. StarCraft - ישן אבל גם יפה. Revenant - אחד המשחקים החזקים ביותר, יעביר לך הרבה שעות... אבל צריך 2 אנשים בשביל לגמור את המשחק (או 4 ידיים =\). Max Payne - אני מניח שאתה מכיר... כמובן שאתה יכול להוריד את MU, דיי סבבה בהתחלה (ורץ על מחשבים ישנים טוב) אבל צריך להעלות LVLים וזה מתחיל לעצבן. FallOut Tactics - משחק מעולה! שים לינקין פארק ברקע ותהנה לשחק חח. Jedi Knight - Jedi Academy - זה יותר משחק ליחידים.. מאוד נחמד. Commandos 1 - גראפיקה זוועה אבל משחק מעולה. תהנה =\ |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
AA משחק רשת !
משחק חזק ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|