|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
האתר באנגלית צריך להיות קשור לנושא או שסתם אני יכול לפתוח אתר על להקת הביטלס (למשל) בכדי להתקבל ל adsense?
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
תקרא את המאמר שקישרתי אליו קודם לכן.
הוא יענה לך על 90% מהשאלות שלך.
# 23 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חחח אם הוא כבר רוצה להירשם שירשם דרכי ![]() בכל מיקרה זה לא מי יודע מה כסף האתר שלי עושה דיי הרבה תאמין לי שברוך ה' זה מספיק לי ואני לא צריך אני מקבל סכומים נכבדים מגוגל בלי עין הרע ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ממליץ לך בחום, אבל באמת, ללמוד מהאתר הבא: http://adsense.signup.co.il עזר לי בתחילת דרכי, ועזר בצורה טובה מאוד ![]()
![]() |
# 25 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
האם באמת חייבים לבצע את הקומבינה עם האתר באנגלית?
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
- פותחים אתר כלשהו באנגלית על דומיין כלשהו - נרשמים ל google adsense עם הדומיין - מקבלים קוד פרסומות, שותלים אותו באתר - אחרי תקופה מסויימת (נניח חודש), מקבלים הבייתה במכתב את ה PIN - מזינים את ה PIN לאתר האינטרנט של google - אפשר להחליף את האתר באנגלית לאתר בעברית האם אני צודק?
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
- פותחים אתר עם הרבה תוכן, האתר חייב להיות באחת מהשפות הנתמכות(עדיף אנגלית). - נרשמים לאדסנס עם האתר שפתחת. - מקבלים את הקוד פרסומות ושותלים אותו בכל אתר שתרצה(כמובן שאסור פורנו, ווארז וכו'). - אחרי שאתה מגיע ל 50$ אתה תקבל קוד PIN. - לאחר שהקוד PIN יגיע, תצטרך להזין אותו במקום המבוקש בחשבון האדסנס שלך. - מגיעים ל100$ ומקבלים את הכסף. משם והלאה, אין שינוי ממש לדעתי ![]()
![]() |
# 29 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
2. אפשר מספר אתרים (על דומיינים שונים) באותו חשבון? 3. הקוד פרסומת הזה הוא בעצם שירות המודעות של גוגל ומהנקודה הזאתי הכסף מתחיל להצטבר בחשבון? 4. תוך כמה זמן מרגע ההרשמה מקבלים את קוד הפרסומות? הבנתי שמישהו צריך לעבור על האתר הזה לפני.. לא?
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. לא. שורה אחת מעלה מה שציטטת רשמתי שזה חייב להיות עם הרבה תוכן, ועם כל אחת מהשפות הנתמכות(לא עברית).
2. כן, יש גם אפשרות "ערוצים", האפשרות הזאת עוזרת לך "להפריד" בין האתרים השונים. 3. אתה קצת מבלבל פה את העניין. זה לא קוד אחד. אתה יכול כל פעם ליצור קוד חדש(נעזוב את זה שזה בעצם כל הזמן כמעט אותו דבר). דרך הפאנל אתה בעצם בוחר את המראה של הפרסומות, את הערוצים במידה ויש, ועוד כמה דברים. אחרי שיצרת את הקוד, אתה פשוט מכניס אותו לאתר. 4. זה די מתקשר ל3. אחרי שאתה נרשם וממלא את הפרטים, אתה צריך לחכות שבוע שלם כדי שיאשרו אותך(אם האתר שלך מתאים). אחרי שאישרו אותך אתה יכול להיכנס לחשבון שלך, ליצור פרסומות, ולהתחיל להרויח כסף ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|