![]() |
# 21 |
חבר חדש
|
מג'יק הוסט תמיד בראש!!!
הקדוש ברוך ה' =]
|
לך על:
http://www.loads.ws http://www.magic-host.net בעיקרון לודאס אבי אחלה בחור הזמנתי ממנו כמה דומיינים ישר הזמין לי אותם. מג'ק הוסט אחלה גם דיברת עם דני ונשמע אחלה בחור. ליאור גם בחור מצוין תנסה ותראה!
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני מציע לך לבקש ביקורת רק מלקוחות עכשווים ולא מכאלה שמכירים את המנהל הזה או הזה..
מתאורר / יצא בחוץ
|
magic-host
|
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
magic-host
אחלה של חברה, תקנה מהם, לא תתחרט.
משתמש חדש
|
אני מכיר את Loads את אבי ועדי ,הם אחלה חבר'ה ,בייחוד עדי לדעתי הוא בן אדם זהב ,אבל היתי מנסה להציע לך לנסות ללכת על Magic-Host.Net כי זו חברה שנראת טוב מהחיצוניות ,לא בחנתי את השרתים שלהם ,אבל חבר שלי בעבר היה מאוכסן עליהם והוא אמר שיש להם שירות מדהים.
למען המחשבה המועמקת שלי היתי ממליץ לך ללכת על Loads.wS - נראת חברה רצינית ,לא חשוב המראה החיצוני בעיניי ,החיצוניות והעיצוב שלה דיי חמוד (של החברה) ובמקצועיות - יש להם את זה ![]() אז לך אליהם וקנה את השרת במידה ותחליט ![]() שמח שיכלתי להציע הצעה ![]() |
![]() |
# 28 |
חבר על
|
מג'יק הוסט !! מומלץ על יוסי ...ולואדס גם מומלץ מאוד ...אבי בנאדם מעולה ...
אקסטרים סרב ביכלל לא מומלץ!! |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
תודה לכולם על ההמלצות!
דני יא שמן! |
![]() |
# 30 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אישית הייתי ממליץ על LOADS.
אבי ועדי מעולים!!! הבעיה שאני לא כל כך אובייקטיבי אך, תוכל לראות ביקורות בחתימה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|