|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תשקר אחי =\ ,גם כרגע הוא לא ממש עובד לי
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
ומי בכלל דיבר על UPTIME בהודעה שלי ? תדחוף את האף שלך לשרתים של אנשים אחרים ואל תתעסק בשרתים שלי . אני מפסיק להגיב מעתה והלאה , הרי אתה בטח עושה מסיבה עכשיו בבית עם מוזיקה חרדית קצבית לאור הביקורת ... אני חותם על זה ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סופק לך באנסי לחודש שלם? אני רשמתי אה?
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
כנראה שלא הבנת את כוונתי שהביאנסי סופק לו בכוונה אחרת .... |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אללה אבי פה. אבי שאתה רואה תהודעה בבקשה תתקשר אלי 0525244420. אם לא אני מתקשר לאלכסנדר. |
|
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה היה חזק ליאור, MTRABI ![]() |
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה איכפת לי.
השרת לא פעל שבועיים. זה בעיה שלך. מי שם בשרת איחסון באונסרים? אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה האחריות שלך. |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
דוגרי הוא ממש ילד סעמק הוא מציף את כל המירק של cs.il ושל gamer.pro עם השרתי 1.6 שלהם ב55 הוספתי אותו פעם אחת שאלתי אותו כמה דברים בקשר לשרתים מאז הוא מציף אותי כל היום בפרסומות של החברה שלהם שמתי אותו באיגנור
זה מראה כמה הם לא מצקועיים וילדים קטנים שרעבים ללקוחות |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
טוב לדעת, אני אשכול את הצעתו לגבי הדומיינים לאחר הביקורת הזאת.
בכל מקרה, אני בטוח ב100% שיש סיבה{מוצדקת} ותאמין לי שאני בטוח בכך! המשך יום נעים, וערב טוב!!!
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כל יום אמר עוד יום ועוד יום הוא מחפש ספק אחר. וסיבה מוצדקת אין: הסיבה לכך היא כמו שכמה אמרו פה. הוא שם את הבאונסרים על השרת של האיחסון. וזה נובע מזה. אי אפשר לעשות דבר כזה. צריך שרת לאיחסון נפרד. (כמו בכל חברה) ועוד שרת לשרתי משחק BNC EDD RADIO וכל זה. אצלו זה לא ככה. אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה כבר לא בעיה שלי. Last edited by Xdon; 15-03-06 at 20:51.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|