|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
כמה אני רואה בזמן ההחרון שכולם רבים דיי
לא יותר נוח לדבר אחד אם השני ואולי אפילו תפתחו את האתר ביחד לא יודע אבל דיי לריב זה סתם עושה ספאם אתם לא רוצים להיות פורום מגובש?
חבר וותיק
|
אני מכיר את בת דודה של סקאזי...
ולא נראה לי שיאהב את הרעיון של "אתר רשמי" כי יש לו כבר אתר והוא רשמי... למרות שאתרים לא מעניינים אותו... בהצלחה לך. |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סקאזי זו קבוצה של שני אנשים, מזה "בת דודה של סקאזי" אולי דודה של אחד מהקבוצה :OO |
|
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
כל העניין של סקאזי אם הם (הוא?) להקה או שמא זה רק בנאדם אחד.
למיטב ידעתי סקאזי זה אשר (או שאני מתבלבל באסף..) ובי באס זה אסף (?) בכל אופן, מה זה משנה, Skazi.Co.il האתר הרשמי ואני בטוח בזה (אל תשאלו אותי איך..) |
![]() |
# 25 |
חבר פורום
|
שימו לב, לא אתר רשמי אלא אתר מעריצים רשמי.
אגב, שתראו מה אנחנו מכינים בשבילכם אתם תעצרו נשימה =] אני מבקש לרדת מהנושא, אם אתם רוצים תגיבו לסער, ולא להודעה שלי. המשך יום נעים
הוסטסניון
|
ציטוט:
הם קיבלו אישור מיוחד מ- Chemical Brotherz. כנראה זה יהיה האתר הרשמי ![]()
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
לא יודע למה
אבל האתר הזה לא יצליח לפי דעתי השם ארוך מאוד. הדומיין עצמו לא יפה וחוצמיזה יהיה בקרוב את Skazi.co.il |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל תפסיק לדבר כמו בכולבוטק:"מר סער". שיהיה לך ורק לך בהצלחה באתר , הרעיון והרישמיות שלך בלבד כידוע לי. |
|
![]() |
# 30 |
Permanently Banned
|
כולם רבים! אחד ואחד ואחד!
תפסיקו לריב! תצרו קשר עם סקאזי ( עם מישהו יכול בן דוד דודה סבתא לא ויודע מי ) ותבררו! וד"א כמו שהאדון מעלי אמר קצת תחרותיות לא תזיק לנו!... וco.il נראה קצת יותר מקצועי מ com או מ net =) בהצלחה לכולם! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|