|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
תלמדו לבקש כסף , ולא לקבל שרתים.
ועוד מאיזו חברה :| מצער , אבל יש לך גם חלק בזה. |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
אבי (PM 12:34) :
חג שמח! besthost-il.com (PM 12:34) : חג שמח אחי אבי (PM 12:34) : תקשיב אבי (PM 12:35) : אני מעוניין להחליף את האיחסון שלי לרייסלייר... besthost-il.com (PM 12:35) : תשחרר besthost-il.com (PM 12:35) : יחסר חיים besthost-il.com (PM 12:35) : לך תרשום בהוסט אבי (PM 12:35) : סליחה?~ אבי (PM 12:35) : אתה בעצמך אמרת שאתה סוגר את החברה! besthost-il.com (PM 12:35) : חלאס besthost-il.com (PM 12:36) : מה אני חבר שלך besthost-il.com (PM 12:36) : תשחרר לחץ אבי (PM 12:36) : דבר עברית! besthost-il.com (PM 12:36) : תשחרר לחץ זה בעברית besthost-il.com (PM 12:36) : כי אתה מחוק אצלי besthost-il.com (PM 12:36) : ונכנסכ לאיגנור עכשיו אח"כ הוא מתחיל לאיים. תאמינו לי נשבע לכם שהוא לא יודע אם מי הוא מתעסק ואני לא מתכוון כמו ילד קטן לנסוע לכרמיאל ולפוצץ אותו מכות... הרי איך אומרים "בשביל זה יש חברים" הבנאדם בן 14 לא יותר. ואני בן 18 וחברים שלי יותר גדולים חבל עליו אבל שיהיה בכיף! |
![]() |
# 23 | |
חסום
|
ציטוט:
והוא מאיים על חצי עולם זה בסדר אל תתרגש. אל תתיחס אליו גם עליי הוא איים אני עוד מחכה לו ליד הבית שלי כבר שבועיים ![]() תירגע ועזוב אותו לא שווה את היחס בכלל. תלך תרביץ לו לא יצא לך מזה כלום. הוא לקוח שלי בכל מקרה הוא לא ממשיך החודש. ![]() |
|
![]() |
# 24 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
נעול+אזהרה למקפיץ. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|