|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מהסיבה הפשוטה שקידום אתרים מקצועי נפרס על פני שעות רבות ולעיתים קרובות שעות עבודה לא שגרתיות . אני לא שכיר שעובד ב - 8 עד 4. אנחנו ב - Signup ( חשוב להדגיש, שאני לא חברה של איש אחד- אולי אתה רואה אותי פה מייצג את החברה, אבל יש עוד 2 אנשים שעובדים עימי ) עובדים לפי פרוייקטים. בקשר למילות מפתח שכתבת, אם אתרך היה כתוב בצורה טובה היתה מופיע שם כבר היום. השאיפה שלך כבעל אתר/עסק היא להיות ממוקם במילים כלליות + ספציפיות נישיות שיכולות להתאים לקהל היעד של האתר. בקשר להכנסה לאינדקסים אני מניח שאתה יכול לעשות את זה בעצמך, כמובן שזה חלק מהקידום - אבל זו ממש לא הדרך. דבר נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון - זה ניגוד אינטרסים. אני מניח שלמקדם חובבן לא תהיה הבעיה לקדם 20 אתרים באותו נושא - לנו יש. כאשר אנחנו מקדמים אתר אנו מתרכזים רק בו ומעוניינים להביא אותו למיקומים הראשונים, כאשר יש לך 20 אתרים באותו נושא - זו בעיה לנסות ולהביא את כולם למקום ה - 1. ![]()
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
הם לא לגמרי אותו הנושא..
זה כמו שסינים נראים אותו דבר מרחוק ![]() זאת אחת הסיבות שאני מחפש שומרי שבת, הם מבינים ב"ניואנסים" קטנים באתרי יהדות והם מכירים בדרך כלל אתרי יהדות לפרסם בהם.. |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
שאלה קטנה,
אתה מספק את מילות המפתח או שאתה רוצה שהחברה תספק לך אותן. במידה ואתה מספק מילות המפתח, פתרת את כל הבעיה של שומר שבת/לא שומר שבת ואולי אפילו פתרת את נושא הקידום הכפול. בנוסף, אני חושב שכל אתר שם היה שואף להופיע ב"יהדות" למשל. איך אתה עושה זאת עם 20 אתרים - לא יודע...
# 24 |
חבר מתקדם
|
יש 20 אתרים בדף הראשון של גוגל לא?
(; |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
האמת שיש 10.
ואני התכוונתי למקום הראשון - זה המקום שאנו שואפים אליו.
# 26 |
משתמש חדש
|
תצתרך להזרים הרבה כסף בשביל להגיע למקום הראשון...
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עידן, אני מניח שזה לא קשור להשקפות/דת של האדם, אלא לעובדה שאסור ליהודי להנות מחילול שבת שנעשה עבורו. ולכן, יהודי דתי לא ירצה שתעשה עבורו עבודה בשבת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|