|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר פורום
|
אני חולק רק על רעיון האיסיקיו..
שמע אין פה לקוחות שהם מעל גיל 20 :| ואם יש, אז בודדים. וכן זה באמת מטומטם לקרוא לעצמך מנכ"ל
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גוף שרשום ברשם החברות. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אני לא מסכים עם העובדה ששייכת מנכ"ל לאחד שמעסיק עובדים.
בדרך כלל לחברה שרשומות לה אחוזי בעלות ברשם החברות, יש מנכ"ל או יו"ר שהוא גם בדר"כ בעל רב המניות שלה. לכן - מנכ"ל הוא רק לחברות שנרשמו ברשם החברות כחברה. אגב, זה מיותר אם אתה עושה פחות מ-5 ספרות בחודש.
# 24 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הלוואי ואלו הדברים שהיו מציקים לי בחיים...
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
במידה ואתה עסק אתה יכו ללקרוא לעצמך בעלים בעל העסק לא יות מיזה יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סבבה.
איסיקיו אני לא מסכים אחי, אנשים שלא מרגישים בנוח לדבר בפלאפון/טלפון, מדברים במסנג'ר/איסיקיו. אגב, מנכ"ל אתה צודק 100%. |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר מתקדם
|
צודק בחלק מהדברים אבל לדעתי הקטע של המנכ"ל למה לא מנהל כללי זה אומר שהוא מנהל הכל
וזכותם לקרוא לעצמם ככה... והקטע של האיסיקיו חייב יש כאלה שלא רוצים לדבר בפלאפון ובאיסיקיו הכי קל... הקטע של הדף בבנייה אתה צודק... |
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש חדש
|
אני מסכים איתך כימעט בהכול.
מנכל,אח אח מנכל. אני תמיד צוחק על אלה שמכנים אותם ואת העובדים בחברה שלהם,מנכל,סמנכל ואפילו רובם לא יודעים בידיוק מה המשמעות. ל'מנכלים' שביננו אין מפעל שהם יכולים לכנות את עצמם מנכלים. לא מדובר בגוף עצום כמו מפעל שיש מנהל,מנהל מחלקה,מנכל,סמנכל. זה פשוט לא עובד ולא מראה על רמה. בנושא האייסיקיו בעמוד ה'צור קשר' אני לא מסכים איתך כול כך. נכון,לדבר בשפה רישמית שכזו,להציג עובדים, ולבסוף להציג מספר אייסיקיו זה דיי מגוחך. אבל עם רוצים להשיג יותר עובדים צריכים לתת כמה שיותר ללקוח כדי שיהיה נוח להם. יש כאלה שיש להם כסף להוציא על שיחות,יש כאלה שבכלל אין להם שיחות. אתה לא חי באמריקה ששם עם סופר סליידרים אפשר לעשות ג'גלים. רוב הלקוחות הם נערים,בנערים האלו,שעליהם אתה עושה את המזומנים שלך,אתה צריך להתחשב. אני בתור לקוח לא יכול להתקשר ולדבר איתך על כול בעיה קטנה. יותר נוח בתוכנות המסרים ויותר מתאפשר לרוב הלקוחות. |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר פורום
|
מה ההיגיון שמי שקונה משהו אין לו שיחות? :|
כאילו WTF לשיחות אין לו כסף ולאחסון יש לו? אבל נכון שזה יותר נוח באיסי..
# 30 |
חבר וותיק
|
מנכ"ל = מנהל כללי.
חברה (הגדרה מילונית) = קבוצת אנשים שנתאחדו לעסק או למטרה אחרת. לכל אחד יש את הזכות לקרוא לעצמו מנכ"ל וחברה. בקשר לעיצובים, אם אין לקוחות אין מה לעשות מציגים רק עבודות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|