|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אנטי וירוס: Norton Antivirus - צריך משהו בסיסי, לא?
מסרים מיידים: MSN Messenger - הכי מסודר והכי אדיר! משחקים: לא משחק במשחקים, חוץ מבכמה משחקי אונליין ב-Miniclip.com... דפדפנים: Internet Explorer ואין לי מושג איזו גרסה... תוכנה לעריכת תמונות - ImageReady תוכנה למחיקת רוגלות: אין לי מושג מה זה... תוכנה למוזיקה: Winamp - שולט! תוכנה ל-FTP: לא מוריד... תוכנת קיבוץ: WinRar תוכנות נוספות: NotePad ++ מומלץ לתכנות ולעריכת דברים, באמת תוכנה מושלמת לפי דעתי.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אנטי-וירוס - האנטי-ווירוס המובנה של הווינדוס.
מסרים מיידים -MSN\ICQ. משחקים - NFS: MW. דפדפנים - Maxton. תוכנה לעריכת תמונות - Photoshop תוכנה למחיקת רוגלות - תמיד Lavasoft Ad-Aware תוכנה למוזיקה - foobar 2000. תוכנה ל-Ftp - Flash FXP. תוכנת קיבוץ - Power Archiver תוכנות נוספות: PopPeeper- קריאת Gmail,Hotmai וכו'. הפוך על הפוך- לאלה שעובדים בפוטושופ עם עברית. מנהל המשימות של ווינדוס ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנטי וירוס:
בשבילי, רק McAfee בתוספת תבלין של BitDefender. למרות שגם avast די טובה. מסרים מידיים: מסנג'ר משחקים: לא מכיר, ולא משחק. דפדפנים: Microsoft Internet Explorer 7.0 (למרות שגם 6 מצויין) הוא הדפדפן הכי טוב. עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS 2.0, מחיקת רוגלות: Microsoft Anti-Spyware & AdAware SE למרות שמבינהם, הבחירה המנצחת היא Microsoft Anti Spyware מוזיקה: Microsoft MediaPlayer 10.0 תוכנה לFtp: FTP Voyager תוכנת כיווץ וארכוב (תיקון שגיאת כתיב שיש פה מההתחלה): WinRar |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
אנטי וירוס:
Kaspersky Personal Pro. מסרים מיידיים: Skype+Messenger משחקים: TrackMania Nations לכבוד אליפות העולם במשחקי מחשב! דפדפנים: Avant Browser עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2 מחיקת רוגלות: Lavasoft Ad-Aware SE Professional, מוזיקה: iTunes תוכנה לFtp: CuteFTP אני לא מוצא סיראל לFlashFXP תוכנת כיווץ: WinRar. והנוספת ואחרונה להיום: AnimationShio V3 תוכנה קלה ונוחה ליצירת אנימציות! ממליץ! |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנטי וירוס - Kaspersky .
מסרים מידיים - רק ICQ . משחק- Fifa 2005 (לא 2006!!) דפדפנים - IE ... לא צריך להסתבך . עריכת תמונות Adobe Photoshop מחיקת רוגלות - AdAware מוזיקה - Media Player FTP- FLASHFXP כיווץ - Winrar תוכנה ע"פ דעתכם Kazza |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנטי וירוס:
Kaspersky Personal Pro מסרים מיידיים: Msn Messenger משחקים: Counter-Strike 1.6/S דפדפנים: Mozilla Firefox עריכת תמונות: Adobe Photoshop 7.0 מחיקת רוגלות: Ad-Aware מוזיקה: Winamp תוכנה לFtp: flashfxp תוכנת כיווץ: WinAce והנוספת ואחרונה להיום: Azureus
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אנשים הורגים אותי עם האנטיווירוס
זה לא ממש עוזר חוץ מלתפוס משאבים במחשב תעשו סריקה דרך האינטרנט של MCAFFE או משהו, וסריקה פעם בחודש של ADAWARE לא צריך יותר אני בלי אנטיווירוס כבר 7 חודש (מאז הפרמוט האחרון שלי) הנורטון, הפנדה, וכל החרא חוץ מלעשות לי תמחשב איטי לא ממש עזרו לי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|