|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תחליף עיצוב, תקנה דומיין [מומלץ co.il] .
תוסף קישורים - דוגמה: שאלות ותשובות, מדריך, אודות, וכו' ! סה"כ נראה נחמד. |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
(מקווה שהבנת) |
|
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
את הקישורים האלה בקרוב.. כרגע היה חשוב לי לפתוח כמה שיותר מהר. שאלות ותשובות איני חושב שזה הכרחי, דרך העלאה פשוטה מאוד. זה פשוט דף שחוזר על עצמו בשאלות כמו: "מה זה Upme?" "איך מעלים קובץ?" "עד כמה אפשר לעלות קובץ?" "אילו סוגי קבצים אפשר לעלות?" לדעתי זה מיותר מאוד. |
|
![]() |
# 24 |
חבר על
|
שיהיה בהצלחה...
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() בהצלחה לך! ![]() |
|
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תודה רבה. |
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
תשמע האתר והשם שלי שנקרא בעבר ws
שחוזר כ co.il עוד כמה ימים אתה לא מתביש לגנוב את השם ? אנחנו קמנו בן הראושנים עם loading שהיו טיפה לפנינו . פי אני לא מאמין . Last edited by Nati_h; 24-01-06 at 19:50.. |
![]() |
# 28 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אני לא טועה Upme.ws היה של אלעד ששון. סגרתי את העניין לפני כמה שעות ברוגע עם אלעד ששון. בכל אופן, פתחתם את Upme הישן לפני הרבה זמן.. המון זמן.. הוא היה פעיל בקושי חודש-חודשיים, ככה שהמון זמן UpMe לא היה פעיל. משמע זכותי לקחת את השם, לא הייתי פותח את השירות הזה בשם הזה אם הייתי יודע שיש כזה שירות פעיל, מבחינתי הכדור כרגע במגרש שלך. אם תרצה - תשנה את השם של השירות שלך. אני לא ישנה מכיוון ואני כבר פתחתי אותו. אין לך שום זכויות חוקיות על השם הנ"ל, ככה שתאכלס חוץ מלבקש ממני טובה להחלפת השם תאכלס אתה לא יכול לעשות כלום. בכל אופן, אתה מוזמן להיכנס למסנג'ר שלי ולשוחח איתי על זה, אני לא רוצה שהאשכול יתפתח לדיון על זה. בברכה, אלון. Last edited by Alon.R; 24-01-06 at 20:05.. |
|
![]() |
# 29 |
חבר פורום
|
המהירות ממש טובה
דומיין להחליף וזהו ממש יפה |
![]() |
# 30 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא יכול לשנות את השם של האתר כי הזמנתי co.il אתה נמצא עלך חנמי אז אתה תשנה ואתה היית צריך לבוא להסדיר גם איתי . והוא לא היה פעל חודש חודשים הוא היה פעיל יותר ירד לשרג גירסא ולא חזר . שתהיה בעניין שגנבת את השם יום טוב . |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|