|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תלמד לקרוא את כל הדיון לפני שאתה מחרבש דברים ! |
|
![]() |
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לדעתי אתה סתם עקשן,וחבל....מילא אם מישהו שיודע נגיד רק HTML או רק PHP אבל לא היו יותר מ1-2 כאלה. |
|
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 24 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז, תלמד לפני שאתה פותח דיון ומחרבש דברים ![]() |
|
![]() |
# 25 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
סורי על המולטי פוסטינג :{ לא לתת לי בראש בבקשה. פשוט אין פה אפשרות לציטוט מרובה. |
|
![]() |
# 26 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript תגיד לי אתה ! 99 אחוז ממה שציינת זה סביבת עבודה אה .? נעשה חישוב ! ASP.Net לא סביבת עבודה ! ASP לא סביבת עבודה ! XML לא סביבת עבודה ! CSS לא סביבת עבודה ! SQL לא סביבת עבודה ! XHTML לא סביבת עבודה ! בהנחה שגם JS לא סביבת עבודה ! ואממממ נראה לי כן כן נראה לי ActionScript לא סביבת עבודה ! נוותר על JAVA אבל לא סביבת עבודה ! אני מגיע למסקנה ש אמממ 1 2 3 4 5 6 פה סביבת עבודה ו 8 אינטרנט חישוב לא יוצא 99 אחוז בחיים ! אני סיימתי עם שלי שלחתי לערן הודעה על הדיון מקווה שהוא יגלה עניין ברעיון שלי לדיון אחד רק אחד שלא כלול בתוכו סביבת אינטרנט אלה עבודה חבל שהרסתם דיון אחד לא נורא וכן אני יודע כותבים pascal אתה PRO ! |
|
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
XML - סביבת עבודה באמאמא... ActionScript, זה בFlash, יש סביבת עבודה. Java לא סביבת עבודה @!#@!$#@%!@#%!@#$ אין לך מה לחפש בפורום תכנות ! VB, לא תכנות אינטרנט, יש "סביבת עבודה" לפי ההגדרה הטיפשית שלך. VB.Net יש אמא של סביבת עבודה. C, יש C++, יש Pascal, יש ודרך אגב, JS = C.... אז עשה לי טובה. אל תפתח דיון כדי להעמיק בנושא שאתה לא מבין בו... |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
חחחחח אתה גמור אחי ?
א ASPPPPPPPPPPP זה אינטרנט ! תבדוק טוב טוב ! ב JAVA הוא נחשב אינטרנט בתור אחד שלומד את זה אני אומר לך ! שיהיה לך תעודות בתכנות מה שלי יש אז שמור על נתק ! |
![]() |
# 30 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה שפת תיכנות בסביבת עבודה כלשהי כמו C וכמו C++ וכו' לאו דווקא אינטרנט זה שאפשר לעבוד איתו גם באינטרנט זה לא אומר שזה לא שפה תיכנותית בסביבת עבודה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|