הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
06-01-06, 16:13 | # 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
שיהיה בריא, שיחלים, ונקווה שגם ימשיך לתפקד.
כל אלה שאמרו על המתנחלים שרוצים במותו וכל זה, אז אתם אולי לא יודעים, אבל היו גם מתנחלים דתיים, שהתנגדו לדעותיו אבל בכל זאת יתפללו לשלומו. לא כולם רוצים במותו, וגם המנגדים. אל תעשו פה שום הכללות ותתחילו לכבד את העניין ולא להפיץ שמועות. ותזכרו שגם פירסום הדעה שלכם לגבי מצבו יכולה להיות שמועה.
06-01-06, 16:16 | # 22 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
אבל אני יכול בהחלט להבין אותם. עדיין כואב להם על הגירוש והכל, זה כאב שיעבור עם הזמן. אבל לדעתי צריך לסלוח. רק סליחה תעשה מחילה. עברות של בין אדם לחברו - אין עליהם כיפור. :\ |
|
06-01-06, 16:34 | # 23 |
חבר מתקדם
|
אפשר להתפלל בבית...
|
06-01-06, 18:26 | # 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בשבילי, הוא לא אדם מיוחד כלל. כמו שלא אלך (וגם אתה) להיתפלל לשלומו של זקן לא מוכר ששוכב במצב זהה, לא אלך להיתפלל עבור שרון. לדעתי, עם כל הכבוד למה שהוא עשה בעבר (ויש המון כבוד), האדם הזה מבחינתי עשה פשע, ועבורי הוא פושע. אני כלל לא מעריץ או מחבב אותו. אני לא מרגיש אליו שנאה חלילה, ואני מאחל לו החלמה מהירה, בריאות ואושר (עושר כבר יש, על כמה מהמיליונים שמענו לא מזמן) כמו שהייתי מאחל לכל יהודי. אגב, כדי להדגיש, אני חילוני - לא דתי. תפסיקו לעשות הכללות, נמאס כבר.
06-01-06, 18:39 | # 25 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הבעיה שאתם ילדים וחלקכם או רובכם לא יודעים את ההפרדה
מעבר לקח שהוא אישיות מדינית הוא בן אדם והוא אדם שטרם המון למדינה שימו לרגע בצד מה שעשה בתפקידו כראש ממשלה קחו את הדברים הטובים. ותראו ששרון הוא איש אשכולות גדול מאוד כן גםא ניא לא הסכמתי אית ובדברים מסויימים אבל אני מאוד מודאג וכואב לי על המצב שנמצא בו עכשיו. |
06-01-06, 19:51 | # 26 |
חבר וותיק
|
אני הולך כל יום שבת לבית הכנסת..
אבל אם היה לי תהילים בבית ההיתי קורא.. אבל אין לי.. כי אנחנו לא משפחה דתיה... אולי יש לנו איפו שהו.. אני מאמין שיש.. אבל לא נורא אני יקרא מחר... נ.ב אנשים אולי דעותי הפוליטים לא ממש טובות.. אך הוא בן אדם.. אתם יודעים כמה הוא תרם לצבא? למשינה? ועם היחידה 101 וכו' |
06-01-06, 20:07 | # 27 |
הוסטסניון
|
אני לא הולך לתפלל או להניח תפילין או לקרוא תהילים כי לדעתי זה לא עוזר ואני גם לא מאמין חזק באלוהים.
מה שכן יש בי תקווה (אני חושב יותר רצון ובקשה) שיחלים ויחזור להיות ראש ממשלה. |
06-01-06, 21:38 | # 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי נס לא יקרה - אין סיבה שיקרה. תעשו לעצמכם טובה, תהיו אופטימיים אך מציאותיים). כרגע מנסים להילחם על חייו, הנושא של חזרה לתפקיד כלשהו בכלל לא על הפרק.
06-01-06, 21:50 | # 29 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
06-01-06, 21:54 | # 30 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה ברור שהארוע ישאיר אחריו לכל הפחות נכות מסויימת אצל שרון.
|
|