הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 25-12-05, 20:48   # 21
tbm
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל tbm שלח הודעה באמצעות MSN אל tbm

tbm לא מחובר  

יש לי ff אבל אני משתמש בie אבל חכו שיצא הie 7 שמעתי יהיה כמו ff דומה ואפילו חזק יותר יהיו בו סימניות וכאלה בכל מקרה תגיד לחבר שלך שיש אנשים שמשתמשים בדפדפנים אחרים וגם אם לא הרבה נגיד 100 זה לא הרבה מכלל אוכלוסית העולם/הארץ אבל זה עדיין מכניס כסף לבעל האתר(במידה והאתר הוא אתר מסחרי) או שזה מכניס משתמשים וכאלה...
  Reply With Quote
ישן 25-12-05, 20:52   # 22
MoshikB
הוסטסניון

MoshikB's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל MoshikB Send a message via Skype™ to MoshikB

MoshikB לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי tbm
יש לי ff אבל אני משתמש בie אבל חכו שיצא הie 7 שמעתי יהיה כמו ff דומה ואפילו חזק יותר יהיו בו סימניות וכאלה בכל מקרה תגיד לחבר שלך שיש אנשים שמשתמשים בדפדפנים אחרים וגם אם לא הרבה נגיד 100 זה לא הרבה מכלל אוכלוסית העולם/הארץ אבל זה עדיין מכניס כסף לבעל האתר(במידה והאתר הוא אתר מסחרי) או שזה מכניס משתמשים וכאלה...
נראה לי שכבר יצא לא? ראית באיזה פורום קישור להורדה של זה.
ישן 25-12-05, 20:54   # 23
Sand_Storm
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Sand_Storm שלח הודעה באמצעות MSN אל Sand_Storm

Sand_Storm לא מחובר  

מוזילה טוב יותר מאקספלורר, אבל כבר אני רגיל אז-עדיין אקפלורר.........

Reply With Quote
ישן 25-12-05, 21:02   # 24
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

IE כשיתחילו לרשום קוד תקין אז אני אולי יעבור לפיירפוקס...
בכל מקרה תגיד לחבר שלך שיעשה את הקוד תקין ואז הוא יתמוך בשני הדפדפנים(בכל זאת בודקים)
  Reply With Quote
ישן 25-12-05, 21:37   # 25
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

עיצוב אינטליגנטי חדש

מראה מעודכן של הדפדפן באמצעות Microsoft®Windows® XP
לחצנים מסוגננים חדשים בסרגל הכלים של הדפדפן, ססגוניות רבה יותר עבור רקע התפריטים ואזורי סרגלי הכלים. תכונה זו משלבת באופן ישיר את המראה של Windows XP לתוך כל ההיבטים החזותיים של חלון הדפדפן, כולל תיבות דו-שיח, תפריטים, פסי גלילה, תיבות רשימה וסרגלי כלים.

Outlook® Express 6.0
גירסה מעודכנת של רכיב הדואר האלקטרוני של Internet Explorer 6,‏ Microsoft Outlook Express 6. גירסה זו כוללת תכונות אבטחה חדשות שיכולות לסייע בהגנה על המחשב מפני דואר אלקטרוני מזיק ולחסום מסמכים מצורפים העשויים להיות מזיקים.

פיתוח יישומים עשירים מבוססי אינטרנט במהירות ובקלות

הפלטפורמה DHTML של Internet Explorer
מספקת תכונות DHTML לשם בניית ממשק משתמש חזק עבור היישומים שלך המבוססים על האינטרנט. תכונה זו כוללת את תכונות הפיתוח הקיימות ב- Internet Explorer 5.5, כולל שיפורים משמעותיים בתמיכה בתקני האינטרנט המרכזיים.

תמיכה מלאה ב- CSS רמה 1
תכונה זו מספקת תמיכה מלאה בגליונות סגנונות מדורגים, רמה 1 (CSS1), ובכלל זה גבולות, מרווחים ושוליים עבורם קיימת כעת תמיכה עבור אלמנטים מוטבעים. תכונה זו מוסיפה גם אפקטים של גבולות מנוקדים ומקווקווים למסמכי HTML וכן את היכולת לעצב מאמרים באותו הסגנון המשמש עיתונים ומגזינים ולהציג טקסט במאונך בדפי אינטרנט.

תמיכה מלאה ב- DOM רמה 1
תכונה זו מספקת תמיכה משופרת ביישומים מבוססי תקן ובפיתוח תוכן אינפורמטיבי עבור משתמשים. התאמה מלאה ל Document Object Model‏ (DOM) רמה 1 של W3C, ממשק המאפשר לתוכניות ולקבצי Script לקבל גישה ולעדכן באופן דינאמי תוכן, מבנה וסגנון של מסמך ללא הגבלות פלטפורמה או שפה.

תמיכה משופרת במולטימדיית טיוטת עבודה של SMIL 2.0
תכונה זו מספקת תמיכה מתמשכת בטיוטת העבודה של ה- Synchronized Multimedia Integration Language‏ (SMIL)‏ 2.0 הנמצאת בפיתוח ב- World Wide Web Consortium‏ (W3C), בעיקר בתחום של מעברים, דבר המאפשר החלת מסננים ואפקטים, כגון עמעום תמונה, מעבר בין אלמנטים של טקסט או של מדיה על-ידי ניגוב והחלת רקע צבעוני מדורג על אלמנט, וכל זה בזמנים שאתה מציין, ללא צורך בקובץ Script.

רכיבי IFrame מוגבלים בתוכן
רכיבי IFrame מציגים תוכן HTML כדי לספק יישומי דואר אלקטרוני מבוססי אינטרנט או לבנות יישומי דפדפן. לאנשי פיתוח יש אפשרות להקשות על עורכים בעלי כוונות זדון לפתוח במתקפת דואר אלקטרוני או במתקפה מבוססת תוכן התופסות משתמשים במפתיע.

אירועי גלגל העכבר
תכונה זו מציגה מערכת חדשה של אירועים הקשורים לשימוש בגלגל העכבר. אירועים אלה מאפשרים לתוכן או ליישום שלך להגיב בצורה טובה יותר לקלט מהמשתמש.

XML
תכונה זו כוללת תמיכה ב- Microsoft XML‏ (MSXML)‏ 3.0, תוך מתן ביצועים טובים יותר ותמיכה עדכנית בתקני XML.

שילוב של ‎.NET
כחלק מאופן הפעולה של WebService, תכונה זו הופכת את השילוב של הקוד בצד השרת ובצד המשתמש לפשוט יותר ומאפשרת ליישומים לקרוא לפונקציות בשרת באופן אסינכרוני. באפשרותך להשתמש באופן פעולה זה כדי למנוע ניווטים בדף ולאחזר נתונים מהשרת באמצעות XML ו- SOAP.

השמטות אוטומטיות עבור גלישת טקסט
תכונה זו מספקת תמיכה בהשמטות כאשר תוכן טקסט גולש מגבולות הגורם המכיל אותו. Microsoft עובדת בשיתוף עם קבוצת העבודה CSS ב- W3C לשילוב פונקציונליות זו בשיפורים עתידיים שיבוצעו במפרט של CSS.
  Reply With Quote
ישן 25-12-05, 21:57   # 26
Eli-Hai
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Eli-Hai לא מחובר  

Mozilla FireFox 1.5
  Reply With Quote
ישן 25-12-05, 23:21   # 27
Postool
חבר חדש

מיני פרופיל

Postool לא מחובר  

Mozilla Firefox 1.5.

וכל מילה נוספת מיותרת.
  Reply With Quote
ישן 25-12-05, 23:30   # 28
Neoteric
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Neoteric לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Expert-Serv.Biz | Moshik
שלום לכם גולשי פורום הוסטס.
חברי [מנהל חברת אחסון אחרת] ואני דנו על אתר אינטרנט שהוא עשה, והאתר שהוא עשה לא תואם לדפדפן מסוג מוזילה - ובכלל דפדפנים אחרים, - האתר תומך רק באינטרנט אקספלורר.
ואני טענתי שאני ממליץ לו לתכנת מההתחלה, מכיוון שהאתר לא תומך בשום דפדפן.
הוא טען שזה זניח והרבה לא משתמשים בדפדפנים אחרים, אלא רק ב אינטרנט אקספלורר.
אני רוצה להוכיח לו שהרבה מאוד מאוד משתמשים במוזילה ובכלל דפדפנים אחרים.
אולי אני טועה, אולי לא?
מה דעתכם?
מושיק ברק:qqb014:.
אתה צודק לחלוטין! כשאתה בונה אתר אתה צריך להתחשב בכל האופציות האפשריות ולנסות להגיע לכמה שיותר משתמשי ולקוחות במקרה שלו. ברגע שהאתר תומך אך ורק ב-IE הוא מבטל גישה של חלק ניכר מהלקוחות לאתר החברה ובעצם גורם להפסד.
אני בתור מתכנת משתמש גם ב-Internet Explorer וגם ב-FireFox אך רק לשם בדיקה שהאתר נצפה כראוי בכל הדפדפנים (אני מבצע בדיקות בדפדפנים נוספים.)
בכל אופן, במידה והוא מתקשה עם עניין התאמת האתר לכל הדפדפנים הוא מוזמן לפנות אלי.

מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web.
שם: לירן
איסיקיו: 8282939
אימייל: lhason@gmail.com
מסנג'ר: lhason@gmail.com

מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר.

Reply With Quote
ישן 26-12-05, 00:15   # 29
Ohara
אחראי פורום שמות מתחם

מיני פרופיל

Ohara לא מחובר  

FF עם אפשרות של IE TAB
  Reply With Quote
ישן 26-12-05, 00:26   # 30
yaniv.G
חבר על

מיני פרופיל

yaniv.G לא מחובר  

Avent
פשוט מדהים!
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום