|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
אוף, חבל, דווקא אהבתי אותו, רק לא את הצעד עם ההתנתקות.
הנה הכתבה המלאה: http://news.walla.co.il/?w=//827043 |
![]() |
![]() |
# 22 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ושולחים חיילים לזיין ישובים זה לא הפתרון ככה הם יעשו שוב פיגוע ואז שוב ישלחו חיילים "לזיין" ישובים ואנשים ושוב.. בקיצור, לא יודע אם מגיע לו למות אבל לפחות, לצאת מתפקיד "ראש ממשלה". ולזה שכתב שאתם יותר גרועים מיגאל עמיר.. אנחנו חושבים ככה הוא הלך ועשה ו.. יצחק רבין עשה שלום הבטטה הזה לא אכפת לו אם יהיה שלום או לא אכפת לו מהכסף שלו ולא להתפטר מהתפקיד את יצחק רבין לא הייתי רוצה להרוג
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
הוא כבר מרגיש טוב..סתם עשו רוח כל הכתבים כיאלו משהו רציני אי אי נמאס כבר מכל שטות קטנה עושים רוחות! אני גם שונא אותו..הגיע לו זה עונש
![]() |
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
לא יודע אם הוא יותר או פחות טוב מהשאר כנראה, שאין ראשי ממשלה הוגנים בעולם הזה :\
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
משתמש עם שכל.
![]() |
![]() |
# 26 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
-חוסר סובלנות. זה בעייה. אנשים שלא מסכימים עם דעות של אחרים, פשוט הורגים אותם. וזה לא דרך ככה. אז אתה חושב שהוא עשה עוול...אז שימות? (ורק שתדע, כל הסיפור עם רבין היה בגלל הסכמי אוסלו....וגם בגלל שרצה לעשות התנתקות בזמנו) |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
היום הכסף והכוח עלו להם לראש.
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
"סתם בטטה"
הרגת אותי וזה נכון!!! הוא סתם בטטה מהלכת |
![]() |
![]() |
# 29 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
צריך לדעתי פשוט לעשות בהכפלת 10......הם הורגים 5 בפיגוע אנחנו נפיל פצצת טון במחנה פליטים! (שזה בערך 50 הרוגים) אז הטעות הבאמת גדולה זה שאנחנו לא מנצלים מספיק את חיל האויר |
||
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הם עושים פיגועים והורגים ילדים קטנים ואימהות ואבות,הם ישראל תדבר איתם ולא תגיב הם יבינו שבעזרת פיגועים הולך להם,צריך להכנס בהם הכי חזק שאפשר כי הם אויב לא אכפת לי אם הם בני אדם כרגע הם אויב וצריך להתנהג בהתאם,בכל מקרה לדיון,שיהיה בריא למה עוד מעט המשחק ואם הם לא יישדרו אני ישלח גם את יעקב איילון שיהיה לידו :qqb001: אני מחכה יום שלם למשחק בכל מקרה מנהלים תנעלו את הדיון זה מתחיל להיות פולטיקה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|