|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 251 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קיימת זכות לארגון עובדים במדינות דמוקרתיות לשבות בהתאם למצב בו הם נמצאים (והמצב שלנו הוא קטסטרופלי). נכון, למרות שזו זכות הציבור, וזה חוק חינוך חובה, ארגון המורים זכאי לשבות במקרה שלו... זה שהשביתה נמשכת כבר הרבה זמן, זה כבר סיפור אחר. זה שהצווים אסורים להוצאה זה יכול להיות, אבל זה תלוי. והנה בית הדין לעבודה החליט שלא להוציא. זה לא בדיוק הגנה, הרי מה שנגרם בסופו של דבר גורם רק רע למורים.
# 252 |
תודה על תרומתך.
|
עדכון מ-0:12 יום רביעי:
"ביה"ד הארצי לעבודה החליט שצווי המניעה למורים השובתים ידחו לאחר חג החנוכה. כך דווח בקול ישראל." העדכון מוואלה!. |
![]() |
# 253 |
אחראי פורום
|
חבר על
|
עוד לא אבדה תקוותנו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3479177,00.html |
![]() |
# 255 |
הוסטסניון
|
לכמה זמן הצווים תקפים?
|
![]() |
# 256 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 257 |
חבר בקהילה
|
אחריי חופשת חנוכה חוזרים ללימודים .. =]
|
![]() |
# 258 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי לפחות, כתלמיד כיתה י', קשה מאוד לחזור לשיגרה לאחר הצווים.
למרות לחץ הבגרויות שחל בשנה זו, כולל בגרויות חורף אני מעדיף להשאר בשביתה או לחזור בהכסמת ארגון, הרי זה די ברור שאנחנו הולכים עכשיו למבוי סתום, הרי במידה ויוצאו צווים, אתם באמת חושבים שהארגון ילמד? לא. לכן, אני תומך מלא במאבק ארגון המורים ויכול להזדהות איתם מאוד, אני ממש חושב שמגיע להם עוד צ'אנס בשביתה או לנסות להתפשר, כי תחשבו על זה בצורה אחרת, הם שבתו חודשיים שלמים ויותר ובסופו של דבר מה יצא? חזרה ללמד בכפייה. |
![]() |
# 259 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני גם בעד המורים והכל,אבל משך השביתה הזו מוגזמת מאוד! תראה זה לא רק המורים שמרוויחים משכורת משפילה וכ'ו,יש עוד מלא שעובדים במשכורת שזה פשוט בזיון,למשל עובדי עירייה,מרוויחים ממש מעט... ולא רק זה יש ערים שעובדי העירייה לא קיבלו חודשים משכורת ולא רק שהם עבדו בחינם אלא הם גם שילמו לעירייה כסף,מיסים וכ'ו. והם יצאו לשביתה של כמה ימים בלבד והוציאו נגדם צווים,ואני לא מדבר על שכר מינימום או שכר מתחת למינימום,אני מדבר פה על זה שלא שילמו במשך חודשים על חודשים שקל אחד. אז תבינו שאין מה לעשות,הוכח שהשביתה הייתה דיי כישלון,ושזה פוגע בכ"כ המון נערים אין מה לעשות. |
|
![]() |
# 260 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם המורים "אוכלים אותה" בגלל השביתה הזאת, אתה לא מבין מה עכשיו עובד להם בראש. הוצאת צווי מניעה לאחר חודשיים הייתה די שטות, הרי כבר ידעו שצווים יהיו באופק, היו יכולים להוציא אותם בהתחלה ולא לתת לתלמידים להיות בפיגור לקראת הבגרויות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|