|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
לפעמים לוקח כמה שעות עד שהכסף מופיע (אבל זה נדיר),
תבדוק באתר paypal אם הכסף נשלח לחשבון המתאים. בנוסף, אתה יכול להתקשר לpaypal ולברר 073-7137777 ׁׂ(מספר ישראלי, מ9 עד 18) או לשירות לקוחות האמריקאי 1-888-221-1161 או 1-402-935-2050 (זאת שיחת חינם מהסקייפ). |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
הכי טוב לקנות ויזה USD אתה יכול לטעון שמה כסף תמיד והכרטיס תקף עד 3 שנים וכל פעם שאין כסף אתה מפקיד בדואר לכרטיס ויש לך בחשבון כסף!
ואתה גם יכול למשוך את הכסף להוציא |
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
ויזה USD נטענת מתאימה לנסיעות לחו"ל ולא לקניות באינטרנט.
אם כבר אתה הולך להשאר עם אותו כרטיס ויזה - למה לא להשתמש בכרטיס ויזה נורמלי של הבנק? האמת שכרטיס של הבנק הרבה יותר זול מויזה נטענת USD. היתרון של ויזה נטענת חד פעמית זה שאתה לא מפחד שיגנבו לך את פרטי האשראי - כי אתה קונה איתו וזורק לפח את הכרטיס אחרי השימוש...
# 14 |
חבר בקהילה
|
ויזה USD מתאים גם לקנייות באינטרנט.
אני משתמש בזה קונה ב ebay dx ועוד שאפשר ב PP וזה לא קשור לנסיעות לחול או בארץ! USD אתה תמיד טוען כסף מחדש ויש לך בחשבון לקנייה בחול! קנייה העברה או כל דבר אחר! מאז שיש את USD לא משתמש עוד בויזה רגילה של הדואר החד פעמית! |
![]() |
![]() |
# 15 |
עסק רשום [?]
|
אני לא אמרתי שזה לא אפשרי לקנות עם זה באינטרנט - אמרתי שזה לא משתלם לקנות עם זה באינטרנט.
ולקנות בDealExtream או ebay זה עוד פחות שימושי.. הם במילא משתמשים בPayPal הכרטיס אשראי בטוח שם אם אתה קונה באתרים שבהם אתה מכניס את הכרטיס אשראי והם לא PayPal - עדיף להשתמש בכרטיס אשראי נטען, אבל אם אתה משתמש ברב פעמי (USD) הפסדת את היתרון של הויזה נטענת
# 16 |
חבר בקהילה
|
אפשרי לקנות איתו באינטרנט ... אבל לא בכל מקום יש מקומות שהכרטיס לא עובד.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
נכון אבל גם ככה אני למשל השימוש שלי ב USD זה קנייות ב PAYPAL.
אז ככה שזה לא כל כך משנה. וסתם דוגמה לאתר ישראלי בארץ של קניות שמקבל בתשלום PP זה כן טוב ה USD! |
![]() |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
עם PayPal כבר עדיף להשתמש בכרטיס אשראי נורמלי ולחסוך את העמלות המיותרות של הויזה נטענת....
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|