|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה // imagettftext RTL
שלום לכולם,
אני יוצר לעצמי סוג של watermark ב-PHP אני משתמש ב - imagettftext. אבל יש לי בעיה של RTL מה הכוונה את הטקסט רואים כמו שצריך (UTF8) בעזרת iconv. אבל עדיין הוא לא ב- RTL. דוגמא: ![]() אשמח לעזרה ![]() תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה מתכוון מיושר לימין?
תבדוק מה האורך של השורה הארוכה/הנקודה שממנה אתה רוצה להתחיל את הטקסט, תוריד מזה את הרוחב של הטקסט בשורה ותתחיל מהנקודה הזאת בצד שמאל את הטקסט
# 3 |
חבר וותיק
|
מה אמור להיות הטקסט המקורי בתמונה?
אתה יכול לפשוט לעשות EXPLODE ואז לסדר מהסוף להתחלה את המערך עם array_reverse .. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תקרא על imagettfbbox ואת שאר החישובים אני משאיר לך...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
זה עוזר ולא עוזר.
הוא נותן לי אפשרות לעשות מיקום פר שורה. הוא עדיין לא פותר לי את הבעיה של הRTL. אני אנסה להסביר לך מקווה שתבין: שאני רושם לדוגמא 2 מילים בRTL כמו בפורום זה ירשום בצורה רגילה: -------------------שלום עולם. במידה ולא RTL כמו שצריך זה היה מושך את הטקסט שמאלה לדוגמא אני מוסיף עוד מילה: --------------שלום עולם יקר. במקום: -------------------שלום עולם יקר. נכון שimagettfbbox נותן לי למקם פר שורה אבל זה הופך את זה לפחות דינמי. אני מנסה לחשוב האם יש דרך לגרום לטקסט להיות בRTL. חח מקווה שהצלחת להבין משהו |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
קח מכל השורות את השורה הכי ארוכה (זה הרוחב הבסיסי שלך).. אח"כ לפי המיקום הימני קיצוני שלה, תמקם את כל הקצוות הקיצוניים ימניים לפי זה (יש לך הרי את הרוחב של כל שורה). מקווה שהבנת... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
לא מזמן הייתי גם צריך לעשות משהו דומה, אז קח את הקוד שהשתמשתי בו, זה על אותו עיקרון שאיתי הציע, אתה בודק את הרוחב של הטקסט ואז מוריד אותו מהמיקום שאתה רוצה שהטקסט יופיע בו.
PHP קוד:
(אני משתמש בקוד פה: http://norris.jokey.co.il/quotes.png) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
Erez תודה רבה על העזרה
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |