|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קצת טמטום.ואם היא תבועת אותו ב250 אלף סימן שהוא ממש הרוויח טוב. כמה היה הקנס של הורדות נט? 250 בזמן שהם הרוויחו 60 אלף רק מגוגל |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
אתה לא מבין כלום , אל תבלבל אחרים. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הורדות נט הרוויחו המון כסף מגוגל עד שגוגל הורידו את הפרסומות משם. אז תפסיק לבלבל תשכל. ותתחיל לשנות תניק שלך למה אתה הורס להם תשם בארץ |
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וכן אפילו 200 ש"ח בפעם הראשונה למרות שכולם חושבים שאי אפשר לעשות מהאינטרנט שקל זה כיף. ציטוט:
יש את פיילפלייר (שעד עכשיו פועל) אני למזלי מכרתי את כל האתרי העלאת קבצים שלי. ציטוט:
ציטוט:
הורדות נט הרוויחו לא כזה המון מגוגל כי הם חסמו אותם, אבל מהחברות פרסומות הם הרוויחו טוב, אבל סתכל על זה עכשיו הם למטה. |
||||
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
אגב NextWebs.Net - לחלוטין .. אתה אידיוט. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
בן אדם שלוקח חלק באתרים כאלו, בין אם הוא בעל האתר, המתכנת או סתם מישהו בתפקיד הנהלה זוטר,
הוא עושה זאת כשמלכתחילה הוא יודע שזה לא תמיד חוקי וזה עלול גם להיגרר למצבים לא ממש נעימים כמו שמתואר כאן. לא שאני מצדיק את הפעילות של זיר"ה, למעשה אני אפילו די מזדהה עם הבחור הזה ואותו דבר יכול היה לקרות גם לי, אבל כשעושים משהו לא חוקי צריך לקחת בחשבון את ההשלכות של זה. אם הוא באמת לקח חלק במשהו כזה אז עם כל הצער שבדבר, עם כל ההזדהות איתו ועם כל ההתנגדות לפעילות של זיר"ה בין אם היא מוצדקת או לא על פי דעתו של כל אחד מכם, אי אפשר להיות אטומים. אני לא בקיא בפרטי בפרשה אז לא אגיד את דעתי עליה, בסופו של דבר חבל לי שזה קרה, אני בטוח שהוא לא ציפה לזה כשהתחיל ללמוד לתכנת. אם יתברר שהוא עשה משהו לא חוקי ולמרות שידע את ההשלכות של זה המשיך בדבר - באמת שחבל.. שיהיה לו בהצלחה, אני מקווה שהנזק שיגרם לו מהעניין יהיה קטן ככל האפשר ושהסיוט הזה יסתיים לו במהירות. |
![]() |
![]() |
# 18 |
Whatever
|
אנונימוס וNextWebs.Net, תלמדו להתנהג ולהתנסח.
# 19 |
חבר מתקדם
|
זיר''ה יצאו למאבק בשם הגופים שאותם הם מייצגים.
הם צריכים להציג תוצאות. ברגע שהם ראו את הFBI לוקח את קים שמיץ למאסר העיניים שלהם נדלקו והם חיפשו את הקים שמיץ של ישראל. הורדות.נט היה אתר לא חוקי, שמפעיליו הסתכנו במאסר ובקנסות. אני לא מרחם עליהם. בכל שנותיי באינטרנט לא נכנסתי לשום תחום אפור או שחור, ומעולם לא נתבעתי. מצד שני, מעולם לא פתחתי אתר פופולרי במיוחד, ואת כספי אני עושה מבניית אתרים לאחרים. השמירה על החוק באה על חשבון ההצלחה, וזה מונע מרבים להצליח. מור, לעומת זאת, הוא קורבן של המערכת. הוא פתח שני אתרים בינוניים, שכנראה לא העניקו לו הרבה כסף, ובגללם הוא עשוי למצוא את עצמו בתחילת חייו כאזרח עם חוב מעיק של כמה עשרות אלפי שקלים. אני ממליץ לכל מי ששוקל הקמה של אתר שעשוי, אפילו במקצת, להכנס לתחום האפור באינטרנט, לסגת מכך מיד. זיר''ה התחילו לפעול ואני מניח שPREIL והורדות.נט לא יהיו הקורבנות האחרונים שלהם. האינטרנט נכנס לתקופה קשה מכל הבחינה של אכיפת חוקי זכויות היוצרים, בעולם עם גל מגה-אפלואד ובארץ עם המתקפה של זיר''ה. זיר''ה לא לוקחת שבויים. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
הנושא של חוקיות האתר ברורה מאליה, הוויכוח על כך שיש דרישה לסרטים אונליין ואין ספק מקצועי שיספק אותם לא רלוונטי.
העניין שאני מעלה פה וכועס עליו זה שהיום הם יעצרו את מור מחר הם יצערו מישהו אחר, מסיבה כלשהי, ללא שום הוכחה שאכן פגע בהם. מחר פורומים יהיו למטרה כי אנחנו יודעים היטב כמה הפרות זכויות יוצרים יש בפורומים. למעשה פורומים מפרים יותר זכויות יוצרים מאשר הורדות נט וכו' - אז מחר יפעלו נגד בעלי פורומים. ומחרותיים נגד המאחסנים שלהם ואחר כך נגד המתכנתים שבנו להם פלאגין או סקריפט. אם הרווחים שלהם מסרטים עכשיו לא יעלו בעקבות הסרת של הפיראטיות בארץ אז מה יהיה על התקף הזעם הבא? ועל חשבון מי הוא יבוא?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|