|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
2 דברים שלדעתי לא הכי קריטיים אבל חשוב אפילו רק להכיר אותם.
הראשון כבר אמרו לך, אימות מידע בצד לקוח. זה לא משנה אם הטופס לא באמת נשלח בצד השרת, אין ספק שהבדיקה החשובה היא בצד השרת. אבל אפילו רק למען חווית המשתמש, למקרה שהוא במקרה לחץ ENTER ולא מילא עדיין חלק מהפרטים, תעשה בדיקה פשוטה שבאמת כל השדות מולאו (ואם כבר אז למה לא לבדוק גם שהמידע בתבנית תקינה לדוג': שם-אותיות, טלפון-מספרים וכו') ואז אם הכל תקין תשלח. אם לא תקין, תתריע ואל תשלח. השני בנוגע לשליפת המידע של הנכסים. נראה לי מיותר שכל המידע קיים, מוסתר ומוצג רק בלחיצה על "פרטים", במיוחד לאור העובדה שרוב הגולשים לדעתי לא באמת יבקשו אותו. אם תפתח מגננון AJAX פשוט שישלוף את המידע על פי דרישה אני די בטוח שזה יהיה יעיל הרבה יותר. מעבר לזה האמת היא שלא ממש התעמקתי אבל נראה מקצועי ויפה. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1) חווית משתמש זה עניין שנתון לפרשנות - בשבילי חווית משתמש זה אם הוא השאיר פלאפון ושלח התעניינות על נכס, ממש לא בא לי להקשות עליו בבדיקה חסרת כל ערך ושיכולה לפגוע בי. אני בסה"כ נותן לו אופציה להתעניין על נכס, בלחיצה על ENTER הטופס לא נשלח וזה נשלח רק אם לוחצים על שלח. אני מאמין - ושוב יכול להיות שזה רק אני, שמשתמש שבאמת רוצה לשלוח טופס התעניינות לגבי נכס מסויים ישאיר בכל מקרה דרך ליצירת קשר בחזרה, אז באמת שאין לי שום סיבה להקשות עליהם. 2) אני אקצר ( לא נשאר לי כח מסעיף 1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חבר, לקחת קשה את נושא התמונה, זה תצוגה ששם אמור להופיע סרטון תדמית של העסק, הסרטון בהקמה. X) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|