|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() אגב למי ששואל או מתעניין בנושא הפרסים. הפרסים אינם מכיסי הפרטי. לפני כחצי שנה הגשתי בקשה לאגודה לנזקקים שבה הצהרתי שאני מעוניין לפתוח אתרי "תחרויות" משלל סוגים ובתמורה אני מעוניין לתת פרסים אך אין באפשרותי לספק פרסים אלו, מטרת התחרויות זה כביכול היה לספק למי שלהוריו אין להוציא ולכן נותן הזדמנות עבור כל אדם באשר הוא להתחרות על משהו שאין לו ובשבילו זה כמו "חלום" לקבל משהו כזה. ואני גם כאדם חושב שלא משנה מי אתה ומה אתה כולנו שווים בסך הכל. והעולם פועל בצורה בזויה שמי שהוריו הסתדרו יותר בחיים יכולים להרשות לעצמם לרכוש דברים יקרי ערך ולמי שלא הוריו צריכים לשלם עבור אוכל. אז לשמחתי לאחר 5 חודשים של המתנה ודי הרבה ריצות קיבלתי מימון מיוחד לאתרים וזה לא האתרים היחידים שיצאו לאור. מתוכנן עוד סוגי תחרויות, מתברר שהמתרימים לאגודה אהבו מאד את הרעיון וכמובן הסכימו. אחד מהתורמים המרכזיים של האגודה אהב את הרעיון כנראה יותר מהאחרים. וזימן אותי לפגישה ב-4 עיניים לשיחה אישית בה בה הוא הבהיר לי שהוא מוכן לתמוך בכך במאת האחוזים ולא משנה מצב הגולשים והכניסות מבחינתו ואני מצטט "העיקר שיזכו" , שיתפתי אותו באתרים נוספים שאני מתכנן למרות שחששתי בכך , אך התברר שהוא מעוניין לדעת האם יש אפשרות להרחיב את הפרויקט לרמה גבוהה יותר והוא אכן מוכן להיות גורם מרכזי ולספק את הפרסים. אני לא מקבל ממנו שום מימון לאיחסון אישי שלי או לדומיין אישי שלי. אני לא אמור לקבל ממנו את העזרה. אני מקבל את החסויות עבור הפרסים בלבד. האתרים ימשיכו ברשת כשנים רבות ואיני דואג לכך. רק מצפה שיתפתח יותר ויותר וכל זה מכתחילה מתוך כוונה לעזור למי שאין. יש לי הרבה דעות על אייך שהעולם הזה פועל ואני חושב שאם היה לי אפשרות איכשהו לתרום בכך שאתן מעצמי מעט אז זה רק יתן לי סיפוק ורצון להמשיך עם זה. שבת שלום לכולם. Last edited by ITopsite; 26-11-11 at 04:37.. |
|
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגודה לנזקקים? למה הם צריכים ל"תרום" פרסים לאתר שלך שמיועד למטרות רווח במקום לתרום לכאלה שאין להם מה לאכול? לא קראתי את כל האשכול אבל אני מקווה שזה בדיחה רעה.. |
|
![]() |
# 14 | |
חסום
|
ציטוט:
מדהים אותי הפורום הזה לא מסוגל להפסיק לריב ולהתווכח אני לא מסוגל יותר מנהל הפורום תנעל. לא מסוגל יותר פשוט |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|