|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וואלה? "יודע לעבוד ככה וזהו"? אתה יודע ששפות תכנות לא ירדו מהשמים? ישבו בני אדם וכתבו אותם.. יש לך דרך לדעת כשאני מכניס 50 לאיזה שנה אני מתכוון? (לצורך דוגמה) אתה יותר ממוזמן להראות בכל שפה שתרצה קוד שממיר שנה מ2 ספרות לשנה מ4 ספרות. ואם כבר אנחנו מדברים על זה, יצא לך לחשוב פעם איך מחשבים RANDOM? הרי מחשב לא יכול פשוט לזרוק מספר.. Last edited by Tal.; 06-11-11 at 06:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני לא יודע אם שמת לב, אולי היית קצת עסוק בלהיות צודק, אבל שנינו אומרים דבר דומה בסופו של עניין, זה לא עובד - כי הפונקציה לא יודעת לעבוד עם הערך הזה. אפשר לעבוד עם שנה ב- 2 ספרות בלי שום בעיה, בדגש - במקומות שמוגדרים לעבוד ככה. כמו שאני אומר, וכמו שאתה אומר, במקרה הזה אי אפשר - כי הפונקציה לא מוגדרת לקבל את התבנית הזאת. איך אפשר לעבוד ככה? אסביר לך עכשיו. ב- PHP ישנן פונקציות שמקבלות שנה ב- 2 ספרות, איך הן יודעות את 2 הספרות הראשונות? התבנית פשוטה - עבור ערך בין 0-69, זה נחשב כ- 20xx, עבור ערך בין 70-99, זה נחשב כ- 19xx. עכשיו זה קצת יותר ברור לך? כמובן שלא ניתן להמיר בצורה מדוייקת ובטוחה ב- 100% שנה מ- 2 ספרות ל- 4 ספרות, אני לא מתווכח עם עובדות, כן ניתן לעבוד עם 2 ספרות, PHP מסוגלת ויודעת לעבד את המידע הזה והיא תתייחס אליו בצורה שציינתי למעלה, לדעתך זה לא בסדר לעבוד ככה? אתה לא חייב, אני גם מעדיף שלא ואני עובד בד"כ עם timestamp כמו שציינתי ואציין שוב. כמו שאמרתי כבר לפותח האשכול, עכשיו בפעם השלישית, הפתרון האידיאלי הוא לעבוד עם חותמת זמן, זה לא משאיר שום מקום לספק - נקודה. Last edited by אדיר; 06-11-11 at 08:30.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|