|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
פה אתה טועה ,
קשה מאוד לראות תוצאות התקדמות לפרטים כאלה , וגם עם כן זה לוקח מספר חודשים. כשהיה לי אתר צפייה ישירה ואני עשיתי את הURL בעברית , גוגל חסם לי את האתר , ורק אחרי שהחזרתי את זה ל page?=1 (לדוגמה) פתאום אחרי כמה ימים האתר חזר לאינדוקס בגוגל . לסיכום , הפעולה עם הURL יכולה להועיל אך גם לחסום אותך מגוגל עקב תוכן כפול (לפי מה שהבנתי) , זה פעולה מאוד מסוכנת שאני אישית מעדיף לא לבצע בפורומים ובבלוגים שונים , אלא רק באתרים של מספר עמודים ייחודים . ירין. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
שילוב עברית בURL - לא יגרום לשום ענישה מצד גוגל. ממליץ לך לעשות מחקרים ובדיקות מבוקרות ע"מ לפני שאתה מכריז על דברים. מה שאתה מתאר יכול לקרות כתוצאה מפילטר של גוגל - אין לי עניין להתחיל לפרט על זה.
![]() |
# 14 |
חסום
|
בדקתי טוב מאוד את הנושא , ומה שרשמתי הוא נכון מאוד ואם לא משתמשים בפונקציה הזאת בצורה נכונה יכולים להיווצר בעיות מסוימיות.
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם משתמשים בצורה נכונה אין סיבה לקבל עונש מגוגל או משום מנוע חיפוש.
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין שום קשר לתועלת הכתובות הידידותיות, ולהשפעה שלהם |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
מצד אחד גוגל אומרים שזה לא ממש משנה, מצד שני אם תחפשו כל מיני דברים באנגלית אתם תראו שזה נדיר למצוא אתר שמשתמש בכתובת בלי מילות מפתח.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
אושיית הוסטינג
|
יש גם מגבלה אחרת שצריך לקחת בחשבון,
בשרתים מסויימים, יש מגבלה לאורך התווים שיש ב-URL. URL בעברית: כל אות = 3 תווים -> כתובת ארוכה מאוד מובילה לשגיאה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
גוגל, סלאג |
|
|