|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה אני לא במחשב שלי אך אני בטוח ב70% שזה עדיין יקבל את החסימה שלי כי שמעתי שפרמוט לא תמיד יעזור במקרה הזה לכן, אני אשמח לשמוע עוד הצעות בשביל לשמור נתונים כאלה ![]() תודה רבה ! |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה ממש מוגזם, ברור שפרמוט יעזור, אבל תפרמט את המחשב בשביל לשחק CS? פשוט שחק בסרברים בלי sClient.. אגב, אולי המידע איכשהו שמור על הכתובת אייפי שלך גם? ניסית לשנות אייפי בנוסף לסטיים? |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
כאחד שמשתמש בתוכנה באופון יומיומי אני יכול להגיד לך מנסיון אישי ושל חברים שלי ש
מחיקת קבצים במחשב \ פירמוט \ החלפת סטים וכו' כל הדברים האלו לא עוזרים , אתה מקבל באן על האיפי של המחשב ורק אם תחליף את הRDISK ירד לך הבאן. חבר שלי קיבל באן: א.פירמטתי לו את המחשב ב.התקנתי לו STEAM חדש ונכנסתי דרך המשתמש שלי(משתמש ללא באן). וזה לא עזר. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
שום דבר שהציעו לך פה לא יעזור, עליך לחכות שנה עד להורדה הבאן או לרכוש קיצור באן דרך האתר.
מחפש להשתלב בתחום השרתים היעודיים וכו',למי שיש הצעה מעניינת מוזמן לפנות בפרטי. אינדקס אתרים | הוספת אתר לאינדקס אתרים Last edited by DrA; 16-08-11 at 20:15.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אתה מנהל פה ויכוח עם מישהו שעבר את התהליך כמה פעמים הדגומא שהבאתי היא אחת מתוך מאה ששמעתי, אני אומר לך את זה כאחד שמכיר את התוכנה ומכיר את הצוות שמנהלים אותה ומה איתך? אתה אפילו לא יודע למה היא נועדה אז בשביל מה להתכווח?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
חשבתם על זה שזה שומר בכמה דרכים?
למשל שומר באייפי, עוגיה וקובץ במחשב, שיניתי אייפי, אם מתגלה שהקוקי קיים אז זה מעדן את האייפי ובדומה לזה ? |
![]() |
![]() |
# 19 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
או שיש לו אייפי קבוע.. עוגיות נמחקות בפרמוט |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק