|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
שמע שיהיה בהצלחה מה שאני לא מבין , אתה נכנס לשוק שיש לו כרגע 2 מובילים עיקריים - onfree.co.il ו freeserv.co.il - אני לא מבין איך אתה מתכוון ממש להתחרות איתם - בשני המקרים יש להם שרתים משלהם והם נותנים תמיכה כבר בפרק זמן של שנתיים + אני באופן אישי חושב שכדאי שתתמקד בדברים אחרים ולא בתחום הזה.
# 12 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 13 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
כדאי לפתוח עסק רק בתחום שלא קיימים בו עסקים אחרים? זה אפשרי בכלל? ומה אם העסק החדש עושה עבודה יותר טובה מהעסקים הקיימים? גם אז לא כדאי? תמוהה משהו הדעה שלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
I am root
|
ציטוט:
מה זה בדיוק מערכת בקשת אחסון? כאילו אני נרשם וצריך להמתין לאישור ידני שלכם? איפה האתרים כמו geocities של פעם, שאתה בא נרשם ומקבל FTP עם כתובת חמודה בלי יותר מידי כאבי ראש והמתנה מיותרת .... במקרה של אחסון בתשלום מקובל להמתין לאישור ( fraud checks ) , אבל מאחר שמדובר בפלטפורמה חינמית, מה המניעה לאפשר את החשבון on the fly ? |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם היית רגע עוצר בצד עם הקו מחשבה העקום שלך היית מבין שאני לא אומר זה מאינטרס מסויים אלא ממקום טוב לבוא ולהגיד לו לא לבזבז זמן על תחום שכבר תפוס בכל הפינות. הבעיה היא שישר התנפלת - כמו תמיד.
![]() |
# 16 | |
Whatever
|
ציטוט:
מה שהתכוונתי אליו כשרשמתי שזו חוצפה מצדך, זה שאתה לא יכול להגדיר שהאתר שלך הוא מקום ראשון או שני ברשת - אתה לא אובייקטיבי, אתה לא יכול לקבוע דבר כזה (וסלח לי שאני לא מאמין לך שציינת את האתר שלך ממקום טוב של לעזור לו עם האתר החדש בזה שאתה מייעץ לו לא לנסות להתחרות בך).
![]() |
# 17 | ||
חסום
|
ציטוט:
http://www.system4free.co.il/system69free ציטוט:
היום אנשים שמחלקים אחסונים עושים חוקים כל כך כבדים שלא נשאר לך מה לשים באתר, פעם אחסון בחינם היה FTP ופאנל DA ולך תבנה אתר, בלי חוקים, בלי פרסומות בלי כלום! אני חושב שאם אנשים היו משקיעים באמת באתר ולא לפתוח פורום וזהו היה היום שוק יותר גדול שיכול להכיל יותר מאתר אחד מוצלח.. לגבי ONFREE תן לי רק להגיד: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" איזה בדיחה, גם אני בתור בעל בלוג יכול להגיד פתאום "אני בין הבלוגים המוצלחים ברשת" אבל זה בולשיט! אתה לא מצליח ולא כלום. פריסרב הוא השירות אחסונים החינמי היחיד ששרד המון זמן ועם כמעט מיליון הודעות (הם עושים בחודש 100 אלף הודעות) וזה אפילו לא חצי ממה שיש לך. ONFREE זה אתר לא מוכר בשיט ותצא מהסרט שאתה חי בו! |
||
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מבחינת טראפיק ופעילות הם היחידים ברשת שמחזיקים בכלל במשהו - אין עוד אתר אחד בתחום הזה שאתה יכול להצביע עליו ולהגיד "זה יותר טוב" "בזה יש יותר" - אז , צא מהסרט שאתה חיי בו.
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
[QUOTE=Tomer;806439]אם אני אלך לפי הטענה שלך, גם לפתוח חברת אירוח אתרים זה בזבוז זמן ('תחום שכבר תפוס בכל הפינות') ובכ"ז אתה מנהל חברת אירוח אתרים (לפי האתר שלך, מ 2010 בערך). למה?
החברה קיימת ורשומה כ"עסק" מ אוגוסט 2006 ( תפסיק לכתוב שטויות זה פשוט "חוצפה" לא ?).
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|