הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-06-11, 18:05   # 11
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

שמע שיהיה בהצלחה מה שאני לא מבין , אתה נכנס לשוק שיש לו כרגע 2 מובילים עיקריים - onfree.co.il ו freeserv.co.il - אני לא מבין איך אתה מתכוון ממש להתחרות איתם - בשני המקרים יש להם שרתים משלהם והם נותנים תמיכה כבר בפרק זמן של שנתיים + אני באופן אישי חושב שכדאי שתתמקד בדברים אחרים ולא בתחום הזה.
  Reply With Quote
ישן 04-06-11, 18:25   # 12
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GlobalServ צפה בהודעה
שמע שיהיה בהצלחה מה שאני לא מבין , אתה נכנס לשוק שיש לו כרגע 2 מובילים עיקריים - onfree.co.il ו freeserv.co.il - אני לא מבין איך אתה מתכוון ממש להתחרות איתם - בשני המקרים יש להם שרתים משלהם והם נותנים תמיכה כבר בפרק זמן של שנתיים + אני באופן אישי חושב שכדאי שתתמקד בדברים אחרים ולא בתחום הזה.
אם הבנתי נכון, אתה הבעלים של Onfree.. אתה לא חושב שזה קצת חוצפה לתת את האתר הזה כדוגמא לאתר מוביל כשאתה הבעלים שלו?
ישן 04-06-11, 18:36   # 13
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
כלומר,
כדאי לפתוח עסק רק בתחום שלא קיימים בו עסקים אחרים? זה אפשרי בכלל?
ומה אם העסק החדש עושה עבודה יותר טובה מהעסקים הקיימים? גם אז לא כדאי?

תמוהה משהו הדעה שלך

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 04-06-11, 19:48   # 14
yonatan
I am root

yonatan's Avatar

מיני פרופיל

yonatan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Suissa צפה בהודעה
ישנם בעיות קטנות ב DNS שיסודרו בלי נדר על מחר
עד אז לחלק עובד ולחלק לא משום מה..
אנחנו נעבור למערכת בקשת אחסון כאתר עיקרי
ומשני - פורום יהיה ב /FORUM.
לילה טוב עוד?
DNS זה לא בעיות קטנות , זה המהות של אחסון הדומינים עצמו.
מה זה בדיוק מערכת בקשת אחסון? כאילו אני נרשם וצריך להמתין לאישור ידני שלכם?

איפה האתרים כמו geocities של פעם, שאתה בא נרשם ומקבל FTP עם כתובת חמודה בלי יותר מידי כאבי ראש והמתנה מיותרת ....

במקרה של אחסון בתשלום מקובל להמתין לאישור ( fraud checks ) , אבל מאחר שמדובר בפלטפורמה חינמית, מה המניעה לאפשר את החשבון on the fly ?

Reply With Quote
ישן 04-06-11, 21:57   # 15
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
אם הבנתי נכון, אתה הבעלים של Onfree.. אתה לא חושב שזה קצת חוצפה לתת את האתר הזה כדוגמא לאתר מוביל כשאתה הבעלים שלו?
זה שאני הבעלים שלו לא אומר שזו חוצפה לפרסם את זה, נתתי דוגמה לאתרים שכרגע הכי פעילים ברשת בלי קשר לזה שאחד מהם הוא שלי , זה עובדתי ולא ניתן להתווכח על זה , מספר 1 זה פריסרב ואחריו זה אוןפרי הן מבחינת כניסות הן מבחינת טראפיק באתר ופעילות והן מבחינת חברים רשומים לאחסונים שונים - גם מבחינת קידום - הם המובילים.

אם היית רגע עוצר בצד עם הקו מחשבה העקום שלך היית מבין שאני לא אומר זה מאינטרס מסויים אלא ממקום טוב לבוא ולהגיד לו לא לבזבז זמן על תחום שכבר תפוס בכל הפינות.
הבעיה היא שישר התנפלת - כמו תמיד.
  Reply With Quote
ישן 04-06-11, 22:19   # 16
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
זה שאני הבעלים שלו לא אומר שזו חוצפה לפרסם את זה, נתתי דוגמה לאתרים שכרגע הכי פעילים ברשת בלי קשר לזה שאחד מהם הוא שלי , זה עובדתי ולא ניתן להתווכח על זה , מספר 1 זה פריסרב ואחריו זה אוןפרי הן מבחינת כניסות הן מבחינת טראפיק באתר ופעילות והן מבחינת חברים רשומים לאחסונים שונים - גם מבחינת קידום - הם המובילים.

אם היית רגע עוצר בצד עם הקו מחשבה העקום שלך היית מבין שאני לא אומר זה מאינטרס מסויים אלא ממקום טוב לבוא ולהגיד לו לא לבזבז זמן על תחום שכבר תפוס בכל הפינות.
הבעיה היא שישר התנפלת - כמו תמיד.
אם אני אלך לפי הטענה שלך, גם לפתוח חברת אירוח אתרים זה בזבוז זמן ('תחום שכבר תפוס בכל הפינות') ובכ"ז אתה מנהל חברת אירוח אתרים (לפי האתר שלך, מ 2010 בערך). למה?

מה שהתכוונתי אליו כשרשמתי שזו חוצפה מצדך, זה שאתה לא יכול להגדיר שהאתר שלך הוא מקום ראשון או שני ברשת - אתה לא אובייקטיבי, אתה לא יכול לקבוע דבר כזה (וסלח לי שאני לא מאמין לך שציינת את האתר שלך ממקום טוב של לעזור לו עם האתר החדש בזה שאתה מייעץ לו לא לנסות להתחרות בך).
ישן 05-06-11, 00:57   # 17
GeffenMalki
חסום

מיני פרופיל

GeffenMalki לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Suissa צפה בהודעה
ועוד משהו, השאלה היא מה ההבדל בין היעילות של פורום ובין טופס הזמנה (שהוא לא אוטומתי - וכן טופס אוטומתי זה כמה מאות שקלים וזה לא רעיון טוב להתחלה) לבין פורום?
חוץ מהכמה מאות שקלים של ההשקעה כבר על ההתחלה אני לא מוצא שום הבדל.
אם אתה לא מבין בנושא אל תגיב:
http://www.system4free.co.il/system69free

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vizion צפה בהודעה
איפה השוני כאן במאות האתרים שמחלקים "אחסונים בחינם"? כולם נראים בצורה מטופשת כמו פורום..
נסגרים אחרי יום יומיים של עבודה.. למה שאני יבחר בך, כאשר קיימים מאות עם לא אלפי אתרים לחילוק "אחסונים בחינם"?
הרי קיימים המון וחלקם וותיקים ואמינים.
עם אתה רוצה באמת לעשות משהו, תתחיל מזה שתשדר משהו חדש, משהו שעוד לא נראה.
בהצלחה
+1

היום אנשים שמחלקים אחסונים עושים חוקים כל כך כבדים שלא נשאר לך מה לשים באתר, פעם אחסון בחינם היה FTP ופאנל DA ולך תבנה אתר, בלי חוקים, בלי פרסומות בלי כלום!
אני חושב שאם אנשים היו משקיעים באמת באתר ולא לפתוח פורום וזהו היה היום שוק יותר גדול שיכול להכיל יותר מאתר אחד מוצלח..

לגבי ONFREE תן לי רק להגיד: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" איזה בדיחה, גם אני בתור בעל בלוג יכול להגיד פתאום "אני בין הבלוגים המוצלחים ברשת" אבל זה בולשיט! אתה לא מצליח ולא כלום. פריסרב הוא השירות אחסונים החינמי היחיד ששרד המון זמן ועם כמעט מיליון הודעות (הם עושים בחודש 100 אלף הודעות) וזה אפילו לא חצי ממה שיש לך. ONFREE זה אתר לא מוכר בשיט ותצא מהסרט שאתה חי בו!
  Reply With Quote
ישן 05-06-11, 01:26   # 18
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GeffenMalki צפה בהודעה
אם אתה לא מבין בנושא אל תגיב:
http://www.system4free.co.il/system69free

+1

היום אנשים שמחלקים אחסונים עושים חוקים כל כך כבדים שלא נשאר לך מה לשים באתר, פעם אחסון בחינם היה FTP ופאנל DA ולך תבנה אתר, בלי חוקים, בלי פרסומות בלי כלום!
אני חושב שאם אנשים היו משקיעים באמת באתר ולא לפתוח פורום וזהו היה היום שוק יותר גדול שיכול להכיל יותר מאתר אחד מוצלח..

לגבי ONFREE תן לי רק להגיד: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" איזה בדיחה, גם אני בתור בעל בלוג יכול להגיד פתאום "אני בין הבלוגים המוצלחים ברשת" אבל זה בולשיט! אתה לא מצליח ולא כלום. פריסרב הוא השירות אחסונים החינמי היחיד ששרד המון זמן ועם כמעט מיליון הודעות (הם עושים בחודש 100 אלף הודעות) וזה אפילו לא חצי ממה שיש לך. ONFREE זה אתר לא מוכר בשיט ותצא מהסרט שאתה חי בו!
להיכנס איתך לוויכוח אני לא יעשה אני רק יתקן את כל הטעויות שכתבת כאן - פריסרב קיים ב 8 חודשים יותר מאוןפרי, שניהם האחסונים היחידים ששרדו את התקופות מבחינה תמיכה וקבלת אחסונים חדשים הפועלים על אותו עקרון (פורום).
מבחינת טראפיק ופעילות הם היחידים ברשת שמחזיקים בכלל במשהו - אין עוד אתר אחד בתחום הזה שאתה יכול להצביע עליו ולהגיד "זה יותר טוב" "בזה יש יותר" - אז , צא מהסרט שאתה חיי בו.
  Reply With Quote
ישן 05-06-11, 01:27   # 19
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
אם אני אלך לפי הטענה שלך, גם לפתוח חברת אירוח אתרים זה בזבוז זמן ('תחום שכבר תפוס בכל הפינות') ובכ"ז אתה מנהל חברת אירוח אתרים (לפי האתר שלך, מ 2010 בערך). למה?

מה שהתכוונתי אליו כשרשמתי שזו חוצפה מצדך, זה שאתה לא יכול להגדיר שהאתר שלך הוא מקום ראשון או שני ברשת - אתה לא אובייקטיבי, אתה לא יכול לקבוע דבר כזה (וסלח לי שאני לא מאמין לך שציינת את האתר שלך ממקום טוב של לעזור לו עם האתר החדש בזה שאתה מייעץ לו לא לנסות להתחרות בך).
בדיוק מה שכתבתי לבחור השני - קח לעצמך 10 דקות ותעשה סקר בין כל האתרים הקיימים בשוק של אחסון בחינם ותראה בדיוק מי הבולטים והחזקים שנמצאים בטופ, אחרי זה תבוא ותשפוט את התגובה שלי.
  Reply With Quote
ישן 05-06-11, 01:29   # 20
GlobalServ
חבר מתקדם

מיני פרופיל

GlobalServ לא מחובר  

[QUOTE=Tomer;806439]אם אני אלך לפי הטענה שלך, גם לפתוח חברת אירוח אתרים זה בזבוז זמן ('תחום שכבר תפוס בכל הפינות') ובכ"ז אתה מנהל חברת אירוח אתרים (לפי האתר שלך, מ 2010 בערך). למה?

החברה קיימת ורשומה כ"עסק" מ אוגוסט 2006 ( תפסיק לכתוב שטויות זה פשוט "חוצפה" לא ?).
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום