|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | ||
I am root
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() איזה בזבוז של שטח דיסק. בעבר עסקתי בצילום סטילס באופן מקצועי כחלק מלימודים בנושא, וזה נשאר לי בתור תחביב , כל תמונת JPG ממוצעת שאני מייצר ( כשאני לא מצלם במצב RAW ) יוצאת בערך 15-20 MB ברזולוציה של 4000X4000 ~ , תמיד שבוחנים נושא צריך לחשוב על המקרה הקיצון, ניסיתי לדחוס את התמונות מעט וכמעט תמיד הן יוצאות מגורענות ( בתמונות שצולמו ב ISO 200\100 ) שנדחסו. היום , כשיש פס רחב, ומחיר של כונן קשיח נהיה כלכך זניח פר גיגה , דחיסה תהיה מיותרת לחלוטין ברוב המקרים. מה שכן ניתן לעשות על מנת "לחסוך" ברוחב פס זה לייצר 2 גרסאות לכל תמונה, גרסאת " thumb " שמציגה את התמונה בדחיסה חזקה שניתן לצפות בה , ולשמור עותק של המקור בצד למקרה ואתה רוצה לשמור את התמונה, לדעתי זה השילוב המנצח. במקרה כזה - חסכת ברוחב פס על גולשים מזדמנים שמחפשים לראות את תמונה, ואלה שמתעקשים לשמור אותה אליהם למחשב יוכלו להוריד את תמונת המקור בלי לפגום באיכות שמאוד חשובה לאנשים. |
||
![]() |
![]() |
# 12 |
אושיית הוסטינג
|
יונתן, 99% מהמשתמשים לא מצלמים תמונות בגודל אסטרונומי,
ואני רואה גם ב-gif.co.il שלפעמים מעלים תמונה ברזולוציה ענקית ולא רואים כלום, לכן, ההמלצה שלי היא תמונות ענקיות להקטין לגודל ואיכות קבועה. מאחר שציינת ששטח הדיסק היום עולה גרושים, אני ממליץ גם להשאיר את קובץ המקור להורדה, למעוניינים בכך.
# 13 |
עסק רשום [?]
|
תודה על התגובות
Eran-s אני משתמש במה שאמרת בוורדפרס וזה הוריד את התעבורה ברמה מפחידה ולא שינה בכלל את איכות התמונה, אני ינסה את זה. אשמח לעוד רעיונות יצירתיים ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|