הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 24-05-11, 12:48   # 11
ronka
חבר וותיק

מיני פרופיל

ronka לא מחובר  

ללא ספק לא יזיק עיצוב חדש וכיפי כזה שיותר יתאים לילדים. ניראה לי קצת דבילי שהכותרות של כימעט כל דברים מתחילים ב"סירטון מצחיק..." "בדיחה מצחיקה..." מה גם שבתיאור של הסירטונים אתה מספר את כל הסירטון אז כבר אין טעם לראות אותו. תן תיאור ממש קטן שתדל להיות ציני עם איזה עקיצה אבל בלי יותר מידי מה הולך בסירטון.

בהצלחה.
  Reply With Quote
ישן 24-05-11, 14:05   # 12
megabee
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל megabee

megabee לא מחובר  

תודה על התגובות

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GeffenMalki צפה בהודעה
So?

לתגובה שלי:
העיצוב באמת לא נראה טוב אבל הרבה פעמים כתבתי בבלוג שלי שלא באמת חשוב איך האתר נראה והאתר שלך הוא הוכחה קיימת ממש נהנתי לגלוש באתר ואני עדיין שמה לפי השעה בה נכתבה התגובה.
העיצוב באמת רצוי לשפר למשהו יותר נחמד אבל עדיין, אתר שלך. תעצב אותו לפי איך שאתה חושב ותמשיך בעבודה הטובה
תודה רבה על הפידבק, אני יבדוק שינוי של עיצוב סך הכל זה עיצוב בסיסי !

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mati Menkes צפה בהודעה
דבר אחד יש לי לומר - העיצוב מצ[ח]יק!
חחח, אהבתי את הציניות אני יחשוב על עיצוב אחר תודה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronka צפה בהודעה
ללא ספק לא יזיק עיצוב חדש וכיפי כזה שיותר יתאים לילדים. ניראה לי קצת דבילי שהכותרות של כימעט כל דברים מתחילים ב"סירטון מצחיק..." "בדיחה מצחיקה..." מה גם שבתיאור של הסירטונים אתה מספר את כל הסירטון אז כבר אין טעם לראות אותו. תן תיאור ממש קטן שתדל להיות ציני עם איזה עקיצה אבל בלי יותר מידי מה הולך בסירטון.
בהצלחה.
אוקי תודה אני ישנה קצת את הכותרות והכל, אולי קצת הגזמתי עם הערך "מצחיק" אבדוק אפשרות לשנות את התיאור, העניין שאני רוצה להכניס יותר תוכן לסרטון לא רק את הסרטון עצמו ומלל קצר לא ממש משרת את העניין אבל אחשוב באמת על הכיוון של ציניות .

----

אני מחליט לקבל את ההחלטה לשנות את העיצוב, היתי שמח אם תייעצו לי אילו צבעים מתאימים לאתר של סרטונים מצחיקים
אינני רוצה שזה יהיה ילדותי מידי אך כן יענה לקהל היעד של נוער.

תודה
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום