|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
עסק רשום [?]
|
וואוו שימושי!!!
אחלה של אתר!
# 12 |
חבר וותיק
|
תודה רבה חברים.
אשמח לעוד תגובות וביקורות. כמו כן - אם יש לכם טיפים יעילים, אשמח לשמוע עליהם. מוכן גם לשלם עבור טיפים טובים בכדי להגדיל את מאגר הטיפים. תודה, טל. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אהבתי
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
רעיון וביצוע מעולים.
# 15 |
חבר וותיק
|
תודה רבה חבר'ה. כיף לשמוע תגובות טובות
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
לדעתי רעיון מצויין, עיצוב מעולה, הייתי ממליץ לך להפוך את זה מ"איך לעשות כסף" לאתר טיפים בכללי, יותר מעניין ופונה לקהל הרבה יותר גדול.
אם אתה צריך עזרה מבחינת תוכן, פנה אלי בפרטי ![]() מיכאל |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הנישה שבחרתי היא איך לחסוך כסף. אתרי טיפים כלליים יש רבים והמוביל ביניהם סטיפס, ואין לי כל מטרה להתחרות נגד אתר שאני מאוד אוהב וחושב שהוא מושלם ברמת התוכן. במידה ולדעתך תוכל לתרום בכתיבת טיפים בנושא איך לחסוך, תשלח לי הודעה פרטית עם מחיר לטיפ. טל. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
אהלן חבר'ה,
העיצוב עבר רענון קל. למי שזוכר - החלק הימני המופיע כעת באתר היה נמצא בצד שמאל. האם לדעתכם זה טוב יותר? האם יש עוד ביקורות נוספות? תודה, טל. |
![]() |
![]() |
# 19 |
CEO at Foxfort Ltd
|
העיצוב יפה מאוד בסך הכל ובנוי היטב.
יש כמה טאצ'ים קטנים שהייתי משפר, בראשם לטעמי הלוגו של URL למטה הרבה יותר מדי גדול. גם אם מנסים לפרסם אותם, לדעתי הוא לא ממוקם בטוב טעם. ב FOOTER יש גם סימני > לפני שם הקטגוריה - ממש לא מתאים לטעמי, אם מתעקשים לשים חיץ מהסוג הזה אפשר למצוא משהו מעניין ב iconfinder.com שיראה הרבה יותר אסתטי. ![]()
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תודה בכל אופן על הביקורת. אשמח לקבל עוד ביקורות יותר ענייניות ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|