|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
![]() ציטוט:
או horadot.net , idown.me שגם להם יש אותה הצלחה ואו siz , up2me , elsf כי בתכלס אם אני רוצה לעלות תמונה אני רושם בגוגל "העלאת תמונות" ואני לא יכנס ל-siz כי יש שמה אלפי פרסומות קופצות שתוקעות לי טת הדפדפן אז אני מעדיף להתרחק מהאתר הזה. וגם שאר האתרים. אם יש לך תוכן מקורי באתר זה לא משנה איך האתר נראה אנשים פשוט יכנסו. אני מאמין שאתה תתחיל להכניס סטטוסים חדשים מהראש ואחרי כמה שאנשים יעתיקו ממך כולם יכנסו לאתר שלך לראות מה ה"סטטוס החדש" שאתה מביא כדי לקחת אותו ולפרסם. אנשים יכנסו לאתר שלך ויחכו שיגיע סטטוס חדש (: מאחל לך המון בהצלחה אתה תראה שהאתר שלך לאט לאט יתקדם , אתר זה לא הולך בבום אחד אתה הופך להיות מקום ראשון. אתה לאט לאט תתקדם ומאמין שתעקוף אתרים אחרים. |
|
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה לך , ולאלו שאמרו למה להיכנס לאתר שלי ולא לאחרים , אז תשמע אמרתי לא את הכל אני מעתיק , אני מביא יחודיים הרבה אבל בהתחלה כדי למלא את האתר הייתי חייב להביא מוכרים .. וזה שמעלי , תשמע , אם אתה תרצה אתה תצליח . אם אני כלכך כלכך ישקיע באתר אני יכול להתערב איתך שאני היה מקום ראשון בתחום הזה .. וזה לא השאיפה שלי אבל , השאיפה שלי זה להגיע למקום ראוי , עם מספר גולשים יומיים ראויים ועם רווח ראוי כמובן . תודה , ויום טוב לכולם !
# 14 |
חבר בקהילה
|
הקפצה , עוד דעות .
חבר בקהילה
|
לדעתי לאתר שלך יש סיכוי טוב יותר משאר האתרים של הסטטוסים ברשת. אבל נחוץ פרסום על מנת שזה יקרה ורואים שאתה עובד על זה , אז שיהיה לך בהצלחה אחלה אתר.
|
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לך , וכן אני ממש משקיע על פרסום .
חסום
|
בהצלחה,אחלה אתר
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד, הרעיון קצת חרוש, יצא לי לראות בסביבות ה-10 אתרים כאלה בחודש האחרון. נסה לאפיין אותו ולהוסיף לו פאן שאין באתרים האלה.
מבחינה עיצובית הוא ריק מדי, הרוב לבן, נסה להוסיף לעיצוב או תמונות, או צבעים, לבחירתך. מאחל לך הרבה הרבה הצלחה! מיכאל. |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה !
עוד ?
I am root
|
לא מקפיצים אשכולות ישנים ללא אישור מפורש ממנהלי הפורום.
בייחוד לא לאחר חודש! ננעל וקיבלת אזהרה. חוקי הפורום הקריאה חובה Last edited by yonatan; 15-05-11 at 19:45.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|