|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
שמע, זה נכון שתמיד אפשר לשחזר את המקור, אבל מי שמספיק משועמם בשביל להישאר ולהבין את הקוד הזה עד הסוף - וואלה מגיע לו להבין מה הקוד עושה. בוא נגיד שזה יסנן לדעתי לפחות 90% מהסקרנים. אגב לא נראה לי שלזה הוא התכוון- אלא לזה שעל הטקסט שמעתיקים מהאתר יהיה "לכלוך", איזשהו קרדיט שיטמע בעת העתקה. לא שמעתי על זה, אולי אפשר להתלבש על הEvent של הonkeypress ולפי זה לעשות שכשלוחצים CTRL+V זה מוסיף דברים לזה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אני מתכוון שאת ההודעות שמפורסמות בפורום לא יוכלו להעתיק.... שמי שינסה להעתיק פשוט יקבל את ההצפנה
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מה הכוונה אבל ב"ינסה להעתיק"? יסמן הודעה וילחץ CTRL+V, או יכנס למקור ויחפש את ההצגה של ההודעה בHTML?
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
תודה על המענה אבל בוא נעשה סדר
העניין הוא שאני לא רוצה למנוע לחצן ימני כי יש דרכים לעקוף את זה מה שאני מתכוון בוא נגיד ופירסמתי הודעה...כל בן אדם יכול לבוא לסמן אותה קליק ימני העתק והדבק לאן שהוא רוצה...כך הוא גונב את התוכן במידה ונעלתי במקרה הזה קליק ימני אני בבעיה עם המקור העניין הוא שאני נתקלתי באתר מסויים שכאשר אני מנסה לעשות העתק הדבק אני פשוט מקבל את כל הקשקושים וההודעה מוסוות בפנים ניסתי לעשות דרך הצג מקור... אבל גם שם אני מקבל את אותם קשקושים... בוא נגיד שפיתרון מסוג זה יהיה מושלם עבורי תודה רבה
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
באיזה פורום יש דבר כזה אשמח שתביא לי את הכתובת.
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חסום
|
בכרום זה בדוק מרכיב שזה מראה לך הכול כולל תיקיות
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|