הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 01-02-11, 16:56   # 11
~The_Sultan~
חבר על

מיני פרופיל

~The_Sultan~ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי OriA צפה בהודעה
97.7 אחוז .
מה זאת השאלה הזאת? מה אנחנו האלגוריתם של גוגל?
הפניה 301 צריכה לעזור לך להעביר ב100 אחוז אבל אף אחד לא בטוח שזה נכון .
אני חושב שאתה צריך לחזור לרחם של אמך ולהתבשל שם עוד קצת.
יונתן אמר שיש לו ניסיון עם זה, אז רציתי לברר.
  Reply With Quote
ישן 01-02-11, 19:26   # 12
OriA
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

OriA לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ צפה בהודעה
אני חושב שאתה צריך לחזור לרחם של אמך ולהתבשל שם עוד קצת.
יונתן אמר שיש לו ניסיון עם זה, אז רציתי לברר.
חחח הצחקת אותי , אתה ביקשת פרטים שרק למהנדסים של גוגל יש וכל שאלה כזאת רק תטעה אותך אז כדאי לך להירגע קצת לומר תודה ולשתוק.
  Reply With Quote
ישן 01-02-11, 19:32   # 13
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

מצטער על הדילאי אבל הנה התשובה של גוגל בעניין:

אם בכוונתך להעביר את האתר שלך לדומיין חדש, השתמש בכלי 'שינוי כתובת' כדי לעדכן את Google אודות הכתובת החדשה של האתר שלך. כך תעזור לנו לעדכן את האינדקס שלנו במהירות רבה יותר, ותאפשר למשתמשים שלך מעבר ללא תקלות.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, פעל לפי הצעדים הבאים:
הגדר את האתר החדש
עיין בהנחיות שלנו לקבלת מידע אודות העברת האתר שלך לדומיין חדש. הגדר את התוכן שלך בדומיין החדש שלך, ולאחר מכן וודא שכל הקישורים הפנימיים מפנים לדומיין החדש.
הפנה מחדש את כל התנועה מהאתר הישן
השתמש בהפניה 301 כדי לנתב מחדש את הדפים באתר הישן שלך לאתר החדש. כך ידעו המשתמשים ומנועי החיפוש שהאתר שלך עבר לצמיתות. בקש ממנהלי אתרים לעדכן את הקישורים שלהם כך שיצביעו על הדומיין החדש שלך וודא שקישורים נכנסים לאתר הישן ינותבו מחדש כהלכה בעזרת הפניות 301.
הוסף את האתר החדש שלך ל'כלי מנהלי האתרים'
ודא שהוספתוגם אימתת את הדומיין החדש שלך.
ספר לנו מהי כתובת האתר של הדומיין החדש שלך
ישן 01-02-11, 19:50   # 14
~The_Sultan~
חבר על

מיני פרופיל

~The_Sultan~ לא מחובר  

ציטוט:
חחח הצחקת אותי , אתה ביקשת פרטים שרק למהנדסים של גוגל יש וכל שאלה כזאת רק תטעה אותך אז כדאי לך להירגע קצת לומר תודה ולשתוק.
אני לא אומר תודה למי שלא יודע לעזור... לקרוא אתה יודע? כי אני שאלתי את יונתן מה ההתנסות שלו בעניין. אה, ואני מניח שאת הקטע שצריך לעטוף קישור בתוכן הרלוונטי אליו כדי שזה יעזור בקידום (ובלי קשר - מההתנסות של המשרד עו"ד שאני עובד איתו עם יוסי, אני יודע טוב מאוד למה הוא שווה), אמר לך לארי פייג'? סייג לחכמה, שתיקה.
  Reply With Quote
ישן 01-02-11, 20:43   # 15
OriA
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

OriA לא מחובר  

ציטוט:
אני לא אומר תודה למי שלא יודע לעזור... לקרוא אתה יודע? כי אני שאלתי את יונתן מה ההתנסות שלו בעניין. אה, ואני מניח שאת הקטע שצריך לעטוף קישור בתוכן הרלוונטי אליו כדי שזה יעזור בקידום (ובלי קשר - מההתנסות של המשרד עו"ד שאני עובד איתו עם יוסי, אני יודע טוב מאוד למה הוא שווה), אמר לך לארי פייג'? סייג לחכמה, שתיקה.
אני שומע פה הוצאת דיבה ? או שפשוט לא הבנתי טוב? הקטע של העטיפה במקרה של החתימה הוא לא חשוב כל כך אבל אם היית מבין קצת היית יודע שיש מקרים שבהם הוא דווקא כן חשוב .
אני לא מעוניין להמשיך את הדיון פה , רק תענה לי בפומבי על השאלה הראשונה ואני אשמח לפירוט.
דרך אגב אתה שאלת אותו כמה אחוז מהקידום וזאת שאלה בלתי אפשרית אתה לא צריך לקבל את התשובה שלי וטוב שכך , למדתי כבר למי לא לעזור ולמי לעזור פה .
  Reply With Quote
ישן 02-02-11, 21:41   # 16
~The_Sultan~
חבר על

מיני פרופיל

~The_Sultan~ לא מחובר  

ציטוט:
אני שומע פה הוצאת דיבה ? או שפשוט לא הבנתי טוב? הקטע של העטיפה במקרה של החתימה הוא לא חשוב כל כך אבל אם היית מבין קצת היית יודע שיש מקרים שבהם הוא דווקא כן חשוב .
אני לא מעוניין להמשיך את הדיון פה , רק תענה לי בפומבי על השאלה הראשונה ואני אשמח לפירוט.
דרך אגב אתה שאלת אותו כמה אחוז מהקידום וזאת שאלה בלתי אפשרית אתה לא צריך לקבל את התשובה שלי וטוב שכך , למדתי כבר למי לא לעזור ולמי לעזור פה .
חחחח אתה אמיתי???
אל תעשה עליי בבקשה דאווינים - שמור אותם למראה.
ומשום מה למרות שאמרת שאתה לא רוצה להמשיך את הדיון, המשכת - אז בוא אני אשיב לך שזה כן הגיוני (בהנחה שיש לך שכל) לחשב כמה אחוזים נשארו. לא מספר מדוייק כמובן, אלא הערכה אנושית. לגיטימי. אולי אין לך מספיק ידע וניסיון בקידום ובגלל זה אתה חושב ככה.
  Reply With Quote
ישן 02-02-11, 22:43   # 17
OriA
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

OriA לא מחובר  

ציטוט:
חחחח אתה אמיתי???
אל תעשה עליי בבקשה דאווינים - שמור אותם למראה.
ומשום מה למרות שאמרת שאתה לא רוצה להמשיך את הדיון, המשכת - אז בוא אני אשיב לך שזה כן הגיוני (בהנחה שיש לך שכל) לחשב כמה אחוזים נשארו. לא מספר מדוייק כמובן, אלא הערכה אנושית. לגיטימי. אולי אין לך מספיק ידע וניסיון בקידום ובגלל זה אתה חושב ככה.
לא אכפת לי מהדעה המקצועית שלך , אני רק רוצה להבין אם מה שאמרת היה לטובה או לשלילה כי אני פירשתי את זה לשלילה . ומה הקשר דאווינים ? למה מי אתה ? אני חבר שלך ? אני אפילו לא יודע איך קוראים לך , הוא לקוח שלי ואני אגן עליו ועל השם שלו בכל מחיר , אתה כנראה מתעסק כל היום עם ילדים ולא יודע שלפעמים יש אנשים קצת יותר מבוגרים בעולם .
אני רק רוצה שתאמר לי למה התכוונת במה שאמרת על יוסי .
  Reply With Quote
ישן 03-02-11, 00:23   # 18
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

עדכון מהיום, נכון להיום 2 הדומינים מופיעים בתוצאות החיפוש אחד אחרי השני, הראשון מבניהם הוא הישן יותר מתחתיו החדש... בנתיים זה כאילו יש 2 תוצאות שהם בעצם אחת לאותה מילת חיפוש ... (מה שמגניב מבחינתי כרגע זה - שהתוצאות מופיעות בדף הראשון ו 2 תוצאות השלישית והרביעית נכון לעכשיו מפנות אלי אני רק מקווה שאני לא אבכה על כל הסיפור הזה בסוף...)

(שובל, אני ראית את מה שגוגל כתבו ואכן פעלתי לפי ההוראות האלה)
ישן 07-02-11, 13:46   # 19
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

עדכון נגמרה החגיגה האתר מאונדקס פעם אחת - בעבר הוא היה במקום הראשון עכשיו הוא הספיק לרדת 2 ולחזור למקום השני...
הבעיה היא שלא רק המילת מפתח הראשית נפגעה אלא עוד כמה מילים... בקיצור ימים לא קלים עוברים עלינו והתחלתי לבנות קישורים לכתובת החדשה...

קראתי באיזשהו מקום שאני אמור לאבד כ 10-20% מהכוח של הלינקים שלי בהפניה 301 אם זה עוזר למישהו לקבל החלטות ...
אמממ זהו לבנתיים נראה מה יהיה בהמשך.
ישן 07-02-11, 14:10   # 20
~The_Sultan~
חבר על

מיני פרופיל

~The_Sultan~ לא מחובר  

תודה על העידכון, מחכה לעוד
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום