|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Winner
|
ציטוט:
יש כאלה (אני למשל) שאוהבים להיכנס ולהשתמש באתרים פשוטים, לדוגמה: http://www.youtube-mp3.org http://downloadyoutubevideo.org בכל מקרה, האתר נראה די טוב. תגדיל את הרקע, ברזולוציות גדולות הוא נחתח. בהצלחה. |
|
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מה בדיוק לא פשוט באתר שלי?
ההיפך,שלי יותר נוח אתה אפילו לא צריך להכנס ליוטיוב. מקיש מילות חיפוש לוחץ הורדה ומוריד,יותר פשוט מה אני לא מכיר.
חסום
|
1. "אנחנו לא מאכסנים את הקליפים על השרתים שלנו אלא רק מספקים שירות של הורדת שירים וקליפים מהאתר בחינם." - זה יותר גרוע וגם לא חוקי! שמשתמשים הם אלו שיעלו את הקליפים ויהיה על השרת זה חוקי. ההורדות לא...
2. השפה העברית נמצאת ב LTR ולא RTL וזה לא נוח לקריאה. 3. העיצוב קצת מוריד את ערך האתר אך זה נושא שאפשר לשנות ללא בעיה בהצלחה באתר! |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אם לא שמת לב אז כתוב לך שאני לא מאכסן את השירים האלו בשרת שלי,אחרי ההורדה של המשתמש הקובץ נמחק,זה לא אתר הורדות.
יש עוד אתרים כמוני כולל כמה פופולריים ביותר בעולם,אז אל תכתוב סתם דברים בלי לדעת ,אתה מטעה את הציבור.
חסום
|
חחחח אחי כדי שתבדוק שוב,
בישראל ורוב המדינות בעולם אסור לאחסן ו/או לתת קישור במידה והשרת שלך מאוחסן בישראל. השרת חייב להיות שרת במדינה שאין חוק זכויות כמו סין ויפן, תאמין לי אני רציתי לפתוח אתר משלי אך לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שלא שווה.. ברגע שתגיד מילה לא במקום למישהו והוא מספיק חכם כדי לדווח אתה תקבל תביעה ענקית.. |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
מאיפה הגעת למסקנה שהשרת שלי בישראל?
כפי שכבר אמרתי לך אתה מדבר הרבה דברים בלי לדעת,השרת שלי ממש לא בישראל.
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
אולי קנית את ה VPS מחברה בניו יורק hostv שמה. אבל מוזר או לא הם מאוכסנים על 012.
|
![]() |
# 18 |
אושיית הוסטינג
|
עדיף לשתוק מאשר לדבר שטויות,
הוא מאחסן אצל Cirtex. תמו החקירות?
חבר חדש
|
חוקי או לא
האתר הזה חוקי ?
מבחינת אקום ? גוגל ? |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
דיי כבר לשגע עם שאלת החוקיות הזאת,האתר חוקי ,זה אתר שירות להורדת קליפים ושירים של יוטיוב מיוטיוב ולא מהשרת שלי,וזה לא אתר סחר בנשים ,אתם כנראה לא ראיתם אתרים בעולם,ויש יותר מאתר אחד כמו שלי ברשת.
ולשאלה שלך אורית,אם הוא לא היה חוקי מבחינת פייסבוק נראה לך שהם היו מאשרים לי לשים מודעות אנדסנס וחשבון שלהם על האתר?
|
|