|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
חס ושלום מי תוקף אנחנו בסה"כ מדברים בלהט
![]() אלמוג אני מקווה שאתה לא חושב שאני תוקף אותך. אני יודע שאתה מנסה לעזור ואני ממש מעריך את זה. בניגוד לכל המתכנתים האחרים כאן שקוראים וממשיכים הלאה למרות שיש להם רעיון או דרך לעשות את זה. בכל מקרה אני עוד יותר אעריך פירוט לגבי אופן העשיה והתייחסות למקרה של כמות גדולה של נתונים.
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://www.saschakimmel.com/2010/05/...d-shared-urls/ הבעיה בדרך הזו כפי שפרטתי לאלמוג, במקרה של הרבה מאד נתונים השיטה הזו בעייתית לשימוש לדעתי. כמו כן כפי שתוכל לראות בקישור שהפנתי אליו כאן, השאילתה לא תומכת ב ביטוי LIKE בשאילתה מה שדורש הכנסה של המוני קישורי URL אל תוך השאילה כדי להכניס אותם למערך. אומנם חשבתי על פתרון להריץ את זה פעם ביום כך שזה לא יהיה מעודכן ושזה ירוץ נניח בשעות בהם יש קצת פעילות באתר אבל זה פתרון שאני מעדיף לא לבצע כרגע כי אני מאמין שחייבת להיות דרך לבצע את הפעולות הללו על השרת של פייסבוק.
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אני עשיתי אצלי (באתר TubeIt - איפה שביקשת שאני אעזור לך) כמו שאמרת - אני מריץ קרון ג'וב עם השאילתה ששגיא רשם ואני עובר על כל התוצאות פעם ב20-30 דקות בערך. ברגע שאני אראה שזה רץ לאט מידי אז או שאני יעשה את זה פעם ביותר זמן או שאני אחלק אותו לשלבים פשוט, שכל פעם יטען בערך אלף.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
ואתה שומר את התוצאות של הלייקים אצלך בדטה בייס או שאתה ישר מציג?
# 15 |
חבר מתקדם
|
בדאטה בייס.. כמו שאמרתי, זה רץ עם קרון ג'וב ומעדכן את הטבלה פעם בכמה זמן
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
תודה על התשובות של כולם
# 17 |
חבר וותיק
|
אני לא מכיר או חושב שיש דרך אחרת. אתה חייב לבצע את זה באופן ידני בעזרת לופ.
ביצועים בעייתיים? תעשה קאשינג! או שתגביל את זה לכמות מצומצמת של נתונים(סורטינג כזה אפשרי רק ל-X אייטמים, רק בעמוד ראשי וכו') או שלא תעשה את זה בכלל. למען האמת, אני גם ככה לא מת על הרעיון של הסתמכות כל-כך עיקרית בנתונים מבחוץ. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
תודה אלמוג, למען האמת אני בור בנושא הקאשינג והקיצור קוד וראיתי שעשית את זה ממש טוב באתר שלך של כושר קרבי, יש לך קישור טוב ללמידה על הנושא?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|