|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חסום
|
גם אני מסכים אבל הינה כול מי שהיגיב פה בתור מעצב לא ידע אם האייקונים שלי ומה שפרטופליו מנסה להציג זה מיקצעויות ומשהו ייחודי כן אז האייקונים
לא שלי אבל הם לא ניראים גם תמונה שכול אחד יכול להוריד מגוגל ונותנים הרגשה של משהו מיקצועי זה היה אימון לא יותר ניסתי איזה רעיון שהיה לי וזה הוביל אותי לזה .. אך בכול זאת אני לוקח את כול התגובות לצומת לבי .. תודה ויום טוב .. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
פורטפוליו מנסה להציג זה מקצועיות לא נכון. פורטפוליו=תיק עבודות. בהגדלת ראש קטנה נתייחס לזה כאל הצגה עצמית. למה שתנסה להציג מקצועיות? אתה מקצועי? סלח לי שאני "יורד" עליך ככה, אבל זה ממש עלוב ההתבטאות הזאת. תחזור למקורות שלך. תעשה משהו ממך, תצייר, תיצור. אל תחשוב מה אחרים יחשבו, זה על ה*** שלך. מעצב יוצר מהדמיון ומהשראה שלו, לא מהזיון שכל הזה שנקרא "מקצועיות" או שאר ההתבטאויות של הילדים בכיתה א' שרק למדו לפתוח פוטושופ. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חסום
|
קודם כול צער לי על שגאיות הכתיב אך אני מאובחן קדיסלקט אז פה לא ניראה לי שאפשר עוד לעשות משהו בנדון ..
בקשר למה שאמרת מקודם אתה די צודק שבאמת יש אימרה "מיקצועיות" שגם אני חושב שזה בולשיט פשוט לא הסברתי את עצמי טוב למה שאני הייתכונתי זה שכאילו יש משהו חלק נעים בעין שכייף להימצא בוא .. וכן אולי אני לא המעצב הכי טוב בעולם אבל אני חושב שאני ממזמן עברתי את הרמה של ילד שפותח את הפוטו ואני חושב שכיון סיגנון העיצוב שלי זה חלק ופשוט יחסית לסגנונות אחרים ובאתר כזה כן הוא טיפה ריקני זה היה רק אימון אבל ניראה לי שזה מעביר מסר של יכולת בלי יותר קישקושים .. מקווה שירדת לסוף דעתי : ) |
![]() |
![]() |
# 14 | |
CEO at Foxfort Ltd
|
ציטוט:
בשלב כזה זה עדיין משהו שמתפתח (אצל מרבית המעצבים) כך שאני לא בטוח אם זה נכון לבקר בחריפות כזו מעצב צעיר שמנסה להציג חזות כלשהי ועוד ילמד מה נכון ומה לא עם השנים והנסיון.
ברכה Last edited by Dennis Ray; 17-11-10 at 23:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בהצלחה בחור ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
אחינו את מעצב על רמה לא עולמית אבל אתה בין היותר מיקצועים בתחום
ואני לא בא להשמיץ אותך או משהו אבל הינה http://www.creativelogic.biz/ דוגמא לאתר שאתה היכנת ויש בוא איקונים מוכנים אני לא אומר שבאתרים לא צריך להיות איקונים מוכנים ואני גם לא אומר שצריך ואם אתה חושב שבזה שתעשה 1000+ אוכל להבין אותך טעות בידך .. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אף מעצב בישראל לא מכין אייקונים
אני רואה אתרים של המעצבים הכי גדולים בישראל בגוגל ואני רואה אתרים של ילדים בני 18 מחו"ל שתי דברים שונים לגמרי זה ממש מגעיל לפי דעתי.. אני לא מצפה מכל מעצב קטן שיעשה הכל 100% אבל הם עסקים עם שם והכל המעט שהם יכולים לעשות זה את האתר שהם לבד אני בעד להכין בעצמך.. או שאל תשתמש בכלל באייקונים תילך על סגנון אחר אבל לדוגמה באתר שלך אני חושב שהם מגזימים עם זה למה כל האתר שלך זה האייקונים יש לך לוגו שמין הסתם בטח כבר היה לך מוכן כולה עשיתה 4 עיגולים בתוך כל עיגול אייקון ששמתה לו איזה סטייל וזהו סגרתה עיניין זה יפה אבל האתר שלך הוא כולו האייקונים אין פה משהו אחר להסתכל חוץ מהאייקונים אז לפחות את זה תעשה לבד.. דרך אגב זה לא כזה בעיה אתה צריך רק מסגרת לאייקונים את האייקון כל העבודה הקשה של האייקון הצבעים וההברקות וזה אתה לא תצטרך או שתעשה כזה עיגולים מעוצבים עם שם לדוגמה "ראשי" "אודות" משהו מעוצב לא חייב אייקונים בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
חסום
|
הלוגו לא היה מוכן היכנתי אותו זה א' ב' אני לא עובד אם סטיילים/גראדינטים אני מכין אותם בכול העיצובים שלי ..
בכללי לקחתי את מה שאמרת ולפיי דעתי הייתה יכול ליפסוח על כול הקטע עד ל"זה יפה אבל האתר .." תודה על הביקרות הבונה |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש הבדל בין אתר שמשתמש באייקונים של מישהו אחר. לבין אתר ש90% ממנו זה האייקונים, והם בכלל לא שלך. כל המיוחדות והיופי בעיצוב שעשית זה הדגש על האייקונים, אבל זה בכלל לא אתה! אנחנו לא מדברים על עיצוב ללקוח או לחברה אנחנו מדברים על עיצוב לפרוטפיליו!! זה צריך להיות א-ת-ה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|