|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
לדעתי בשל מהותו -
האתר שלכם ייזכה במקום הראשון. לאיזה קהל יעד אתם פונים ? - אין לי מושג , כי אנשים לא ייכנסו אליכם כדיי לחפש את האתרים הכי זוועתיים ...
# 12 |
CEO at Foxfort Ltd
|
1. למה בספק? אני לא חושב שלהרוס מוניטין של עסק שווה 3,000 שקל...
2. תמיד אפשר לעשות הכל בשביל חשיפה ובסוף לצלם איזה מכר או חבר עם iPad ולשלם לו על זה איזה 200 שקל ושלום על ישראל ![]() אני לא אומר שזה מה שעושים פה, אבל בכל אופן - לדעתי iPad זה אחלה של פרס. לי אישית יש אחד (64GB 3G) ואני נהנה ממנו מאוד כבר כחצי שנה ![]()
# 13 |
מנהל ראשי
|
אחלה רעיון,
ביצוע יפה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אהבתי את הרעיון, אהבתי את העיצוב
שיהיה בהצלחה (:
# 15 |
חבר בקהילה
|
רעיון נחמד, לא יותר.
היה ניתן לשפר אותו אם רק בעלי אתרים היו מוסיפים את האתרים שלהם והיו מודים בזה שהאתר שלהם מכוער, כי כיום ישנה לאתר שלך בעיה רצינית במידה ומישהו יוסיף אתר שבעליו יתעצבנו על זה שהוסיפו אותם לדירוג האתר המכוער ביותר, דבר שמבחינתם פוגע במוניטין שלהם, נכון שהמשתמש שהציע אותם כאתר מכוער נושא באחריות אבל לא רק, גם לך יש יד בדבר שכן אתה מדרבן אנשים לעשות זאת. משהו הזוי.. אבל לא כל כך רחוק, ממה שקורה היום.
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
לא התלהבתי, בשביל מה להיכנס? לראות אתרים "זוועתיים" כפי שאתם אומרים? אין לי סיבה להיכנס לאתר הזה באמת..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|