![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא יודע מה עשית. השתמשתי ב~~ במקום ב//, אולי עשית משהו אחר. לפי זה יש לך אחרי הסגירה נקודה בלי סיבה.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
כן , זאת הייתה הבעיה.
הרבה אנשים ששנים בתחום לא ידעו איך לפתור לי את זה. תודה רבה רבה. ד"א אתה יכול לתת לי את המקור שממנו למדת REGEX? משום מה מאיפה שאני למדתי הם נותנים שם חומר של מציאת מחרוזות ולא שום דבר אחר מעל הרמה הבסיסית. Last edited by morsrh; 07-10-10 at 21:47.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אין על מה.
את הבסיס למדתי פה - זה היה כמו סינית בשבילי. הייתי צריך לשבת ולהתאמין עם שרת פתוח. פשוט ישבתי והרצתי ביטויים עד שהבנתי מה רוצים ממני... הרחבות למדתי דרך דוגמאות ודרך php.net. מן הסתם יש ברשת אי שם אתר שמלמד את הנושא כמו שצריך, אבל מניסיון שלי, אין כמו ניסוי וטעייה בשביל ללמוד. |
![]() |
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
אם היית מסתכל בתגובות לפונקציה strip_tags היית מוצא לא מעט פתרונות כאלו:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
תעשה ככה
קוד:
~<\s*iframe.*>.*<\s*/\s*iframe\s*>~Uis בהצחה
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
iFRaME ולא רק iframe בנוסף שימוש במודיפיקטור U שגורם לדברים כמו .+ לא להיות חמדניים אובר על המידה ולתפוס דברים שאתה לא צריך בנוסף יש את המודיפיקטור s קטנה שאומר שנקודה יכולה לתפוס גם תווים לבנים כמו \t \n \r רווחים וכו' בנוסף, אני לא חושב שזה תיקני לשים רווחים בין הסוגר המשולש הראשון ל iframe כלומר ככה: < iframe קיבצתי הכל לביטוי אחד שאמור לתפוס הכל בתגובה הקודמת, אף על פי שאני לא חושב שצריך להשתמש ב \s* בין הסוגרים אבל תפאדל בהצלחה עם זה שבוע טוב
![]() |
# 17 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
לגבי i , אין ממש צורך אם הוא מכיר את האתר ויודע שהוא משתמש ב<iframe>. אגב, .*? זה כמו .* עם U. קרא על זה בעמוד הקודם. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|