|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מעבד 2 ליבות: Core2Quad6600 זכרון: 4GB Ram קשיח: 2x 250 GB HDD חיבור: 100Mbit פרטי, סימטרי תעבורה חודשית: ללא הגבלה מערכת הפעלה לבחירה: Windows 2003/2008 או Linux גישת KVM ל-24 שעות במתן הספקת השרת: מאפשר לך לעשות התקנה של כל המערכת על פי הדרישות שלך בדיוק ולא אחרת! חוות שרתים: גרמניה - Avaya (תקשורת מהירה לישראל) את השרת הזה נעשה לך באותו מחיר כמו הקודם למרות שזה שרת יותר טוב ובחווה יקרה יותר ![]() מחיר חודשי: 599 ש"ח בלבד ללא דמי התקנה! * המחיר הינו לפני מע"מ אם הינך מעוניין: sales@hostdime.co.il או בטלפון 0783330993/4 צאט באתר: hostdime.co.il
![]() |
# 12 |
חסום
|
clickshop - הנה אמת פשוטה. נניח ואני מוכר לך ברזל בחו"ל (אני לא, אבל רק לשם הדוגמא). כל עוד הברזל ששם בחו"ל לא של העסק שלי במובן שאני שלחתי במטוס ברזל שלי והוא יושב בחווה של אותו ספק בחו"ל, ויש חוזה מסודר עם תשלום מראש לשנה שלי אל אותו ספק - אין לך בטחון 100% שלא יזרקו אותך. רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר כל עוד מי ששוכר את השרת משלם בזמן ושהשרת לא עושה צרות לאחרים (התקפות DDoS וכו').
בטחון מקסימלי עולה כסף, ולא מעט. בשביל בטחון מקסימלי אתה צריך 2 שרתים ב-2 מקומות שונים ומ-2 ספקים שונים (זה יכול להיות אותו ספק בארץ שנותן לך 2 שרתים מספקים שונים מחו"ל), וששניהם יהיו מסונכרנים נון סטופ ביניהם, ואז אם אחד יורד, כל מה שאתה צריך לעשות זה שינוי DNS ולהמשיך לעבוד. נקודה נוספת, אם לא אכפת לך: מה זה 'בחו"ל'? שאתה מציין? האם אתה נותן שרות למדינה ספציפית מסויימת? (חוץ מישראל), אם כן, אז כדאי לחפש שרת שישב באותה מדינה או קרוב אליה. אם אתה מחפש לתת שרות ללקוחות באירופה, שרתים בארה"ב לא יעזרו לך כי אתה תקבל פחות מהירות ממה שתקבל עם שרת באירופה, ואותו דבר עם ארה"ב, לכן אני חושב שכדאי שתחדד את הבקשה שלך באיזה אזור דמוגרפי קהל היעד שלך נמצא ואני בטוח שהחברים היקרים פה יתנו לך הצעות שיתאימו יותר. שנה טובה, חץ בן חמו |
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בהצלחה!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|