הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > בקשות אחסון (הכל כלול)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-09-10, 19:09   # 11
RomeLover
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)

RomeLover's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות AIM אל RomeLover

RomeLover לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי HostDime-Roman צפה בהודעה
היי

בדיוק התפנה אצלי שרת בצרפת, הספקה מיידית.

Intel Core2Duo
2x 2.33+ GHz
3 Mb L2 - FSB 1066 MHz
Architecture 64 bits
RAM 2 GB DDR2
Hard disk 2x 500 GB - SATA2
100Mbps Unmetered Dedicated
גיבוי מרוחק של 100GB
כולל מערכת הפעלה Windows 2003

אני יכול לתת אותו ב- 600 ש"ח בלבד (כ-146 דולר)
ללא דמי התקנה!

אם הינך מעוניין:
sales@hostdime.co.il
או בטלפון 0783330993/4
צאט באתר: hostdime.co.il
רק מעדכן, נגמר המלאי של השרת הנ"ל. במקום יש לנו להציע את השרת הבא:

מעבד 2 ליבות: Core2Quad6600
זכרון: 4GB Ram
קשיח: 2x 250 GB HDD
חיבור: 100Mbit פרטי, סימטרי
תעבורה חודשית: ללא הגבלה
מערכת הפעלה לבחירה: Windows 2003/2008 או Linux
גישת KVM ל-24 שעות במתן הספקת השרת: מאפשר לך לעשות התקנה של כל המערכת על פי הדרישות שלך בדיוק ולא אחרת!
חוות שרתים: גרמניה - Avaya (תקשורת מהירה לישראל)

את השרת הזה נעשה לך באותו מחיר כמו הקודם למרות שזה שרת יותר טוב ובחווה יקרה יותר

מחיר חודשי: 599 ש"ח בלבד
ללא דמי התקנה!

* המחיר הינו לפני מע"מ

אם הינך מעוניין:
sales@hostdime.co.il
או בטלפון 0783330993/4
צאט באתר: hostdime.co.il
ישן 08-09-10, 10:05   # 12
hetz
חסום

מיני פרופיל

hetz לא מחובר  

clickshop - הנה אמת פשוטה. נניח ואני מוכר לך ברזל בחו"ל (אני לא, אבל רק לשם הדוגמא). כל עוד הברזל ששם בחו"ל לא של העסק שלי במובן שאני שלחתי במטוס ברזל שלי והוא יושב בחווה של אותו ספק בחו"ל, ויש חוזה מסודר עם תשלום מראש לשנה שלי אל אותו ספק - אין לך בטחון 100% שלא יזרקו אותך. רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר כל עוד מי ששוכר את השרת משלם בזמן ושהשרת לא עושה צרות לאחרים (התקפות DDoS וכו').
בטחון מקסימלי עולה כסף, ולא מעט. בשביל בטחון מקסימלי אתה צריך 2 שרתים ב-2 מקומות שונים ומ-2 ספקים שונים (זה יכול להיות אותו ספק בארץ שנותן לך 2 שרתים מספקים שונים מחו"ל), וששניהם יהיו מסונכרנים נון סטופ ביניהם, ואז אם אחד יורד, כל מה שאתה צריך לעשות זה שינוי DNS ולהמשיך לעבוד.

נקודה נוספת, אם לא אכפת לך: מה זה 'בחו"ל'? שאתה מציין? האם אתה נותן שרות למדינה ספציפית מסויימת? (חוץ מישראל), אם כן, אז כדאי לחפש שרת שישב באותה מדינה או קרוב אליה. אם אתה מחפש לתת שרות ללקוחות באירופה, שרתים בארה"ב לא יעזרו לך כי אתה תקבל פחות מהירות ממה שתקבל עם שרת באירופה, ואותו דבר עם ארה"ב, לכן אני חושב שכדאי שתחדד את הבקשה שלך באיזה אזור דמוגרפי קהל היעד שלך נמצא ואני בטוח שהחברים היקרים פה יתנו לך הצעות שיתאימו יותר.

שנה טובה,
חץ בן חמו
  Reply With Quote
ישן 10-09-10, 14:51   # 13
RomeLover
עסק רשום [?]

RomeLover's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות AIM אל RomeLover

RomeLover לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hetz צפה בהודעה
clickshop - הנה אמת פשוטה. נניח ואני מוכר לך ברזל בחו"ל (אני לא, אבל רק לשם הדוגמא). כל עוד הברזל ששם בחו"ל לא של העסק שלי במובן שאני שלחתי במטוס ברזל שלי והוא יושב בחווה של אותו ספק בחו"ל, ויש חוזה מסודר עם תשלום מראש לשנה שלי אל אותו ספק - אין לך בטחון 100% שלא יזרקו אותך. רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר כל עוד מי ששוכר את השרת משלם בזמן ושהשרת לא עושה צרות לאחרים (התקפות DDoS וכו').
בטחון מקסימלי עולה כסף, ולא מעט. בשביל בטחון מקסימלי אתה צריך 2 שרתים ב-2 מקומות שונים ומ-2 ספקים שונים (זה יכול להיות אותו ספק בארץ שנותן לך 2 שרתים מספקים שונים מחו"ל), וששניהם יהיו מסונכרנים נון סטופ ביניהם, ואז אם אחד יורד, כל מה שאתה צריך לעשות זה שינוי DNS ולהמשיך לעבוד.

נקודה נוספת, אם לא אכפת לך: מה זה 'בחו"ל'? שאתה מציין? האם אתה נותן שרות למדינה ספציפית מסויימת? (חוץ מישראל), אם כן, אז כדאי לחפש שרת שישב באותה מדינה או קרוב אליה. אם אתה מחפש לתת שרות ללקוחות באירופה, שרתים בארה"ב לא יעזרו לך כי אתה תקבל פחות מהירות ממה שתקבל עם שרת באירופה, ואותו דבר עם ארה"ב, לכן אני חושב שכדאי שתחדד את הבקשה שלך באיזה אזור דמוגרפי קהל היעד שלך נמצא ואני בטוח שהחברים היקרים פה יתנו לך הצעות שיתאימו יותר.

שנה טובה,
חץ בן חמו
מחזק דברי חברינו חץ בנושא. פרמטרים אלו הינם חשובים ביותר על מנת שתבחר בפתרון שהכי מתאים לך ולא תזרוק סתם כסף על משהו שבסוף יתברר כלא שמיש לצרכים האמתיים שלך.

בהצלחה!

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום