|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה לוקח בערך 24 שעות ולפעמים תוך 6 שעות. אל תשכח להתקשר לויזה לבקש את הפירוט החיוב, תבקש מהם את מה שרשום ליד חיוב paypal . אתה יכול להעביר את זה לכרטיס אשראי אבל יש עמלה של כ 20 ש"ח. כדאי לך להעביר לחשבון בנק שלו. גם אם אין לך 1,000 ש"ח יש עמלה של 8 ש"ח בלבד. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | ||
חבר וותיק
|
ולבנק של אבא שלי יש אפשרות? הוא בבנק הפועלים.
עריכה: תקשיבו החשבון שלי מוגבל למעלה רשום לי: ציטוט:
ולשים כרטיס ויזה.. שיניתי סיסמא שיניתי שאלת אבטחה, כשבאתי לשים כרטיס אשראי זה פשוט לא נתן הוא אמר לי שהחשבון שלי מוגבל הנה מה שזה רושם: ציטוט:
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 25-08-10 at 22:45.. |
||
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ברגע שהגבילו אותך אתה לא יכול לשנות מידע בחשבון. ובדרך כלל כשהם מגבילים, הם בעצם דורשים ממך זיהוי וודאי שאתה לא מנסה לרמות, לזייף וכו'. שזה אומר צילום ת.ז, רישיון נהיגה, חשבון כללי (כמו טלפון,חשמל וכו') וכל מה שהם מבקשים שם. אם לא מסירים את המגבלה תוך זמן סביר הם חוסמים לחלוטין את כל החשבון לצמיתות. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
t tc tcp tcp/ip
|
הייתי בסרט הזה כמה פעמים.
הם הולכים לשגע אותך ולא מעט זמן עכשיו. בעקרון כמו שאמר דביר, מה שיבקשו תצטרך לצלם ולשלוח להם כדי שיסירו את ההגבלה. בפעמים הראשונות שזה קרה לי עשיתי מה שביקשו וההגבלה הוסרה. בפעם האחרונה התייאשתי והפסקתי פשוט לעבוד עם פייפאל.
# 15 |
חבר בקהילה
|
מכתב
אתה יכול לעמת את החשבון עם ויזה של בנק הדואר
וזה עולה 300 שקל 20 שקל עמלה וזה נקרא ויזה ATN שאתה יכול להוציא משם את הכסף בכספומט ואתה מקבל קוד אימות חשבון אחרי יומים בערך |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עמלה 20 עמלה עם ATM 28 אתה לא יכול לאמת , אני ניסתי לא ממש הלך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|