|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אז כך חמודי :
לא ספאם ולא בטיח ! הבן אדם קנה תדומיין כי לא חידשת זה לא גניבה זה חוכמה הבן אדם גנב תעיצוב ? תוכיח .. תציג PSD במשפט לא פה LOL בנוסף זה שאתה לא יודע להסביר את עצמך בעיה שלך אני לא אתפלא אם תכתוב שעדיין לא הבנתי זה כי אתה מלא בחוסר הסברה עצמית ! מה הוא גנב ? דומיין ? איך ? פרץ למשתמש שלך בפאנל ניהול דומיינים איפה שקנית ושינה סיסמה וDNS ? מה גנב תעיצוב ? הוריד HTML ? או שלך תדע מי שעיצב לך זה הוא או לך תדע המעצב מכר לו או לך תדע המעצב פירסם באינטרנט בחינם את הPSD ? מה גנב לך מה ? סבבה גנב לך תעיצוב ? תבע אותו אבל תצתרך להוכיח שזה עיצוב שאתה עיצבת הוא לא צריך להוכיח שהוא לא גנב ! אתה צריך להוכיח שהוא גנב הוא יכול להגיד הורדתי באינטרנט באתר שמצאתי בגוגל או מישהו שלח לי שמישהו שלח לו שזה שלח לו וההוא שלח להוא בקיצור לא יצא לך כלום פעם הבאה ? תלמד לשמור על הדומיין ... ואז מקסימום גנבו לך תעיצוב .. אם והוא גנב רק עיצוב אני במקומך אומר לו תודה העיצוב גם ככה מכוער סליחה אחי אבל הוא לא משהו אני מבין שאתה כועס שגנבו לך אבל בלי להוכיח אין מה לעשות חמוד ולא זה לא ספאם זה מה אני חושב |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מה קשוררררררררררררררררררררררררררררררררר דומייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןן ?!!!?!!!!!!! חבל שהאנשים בבית צוחקים על התגובות הדפוקות שלך .... למה אתה מגיב בלי שום קשר לעניין?! לא חבל על הפדיחות בהמשך שאתה קשה הבנה?!
|
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
לא נראה לך מוזר שכולם פה לא הבינו מה אתה רוצה ואתה עדיין חושב שהניסוח שלך ברור?
|
![]() |
# 14 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
לקחו לו משהו שקשור לאתר אבל לא החליפו את הרשימת לקוחות . . . ![]() יש מצב? ![]() |
|
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יונה כתבת שלקחו לו משהו מהאתר אממממ מה זה המשהו הזה ? ולא אני חוזר ואומר פותח האשכול חבוב שלי אתה וניסוח לא הולך ביחד אז וותר או למד מחדש ! ואני אתן לך אפילו עזרה נגיד ורצית שאנחנו נבין כי נגנב מהאתר שלך העיצוב היית צריך לכתוב ככה : "אני בעל האתר www.noob.com , ובעל האתר www.thief.com גנב מהאתר שלי את העיצוב שלי , אפשר לראות הבדלים בן האתר שלי לשלו וזה מאחר והוא שינה כמה פרטים , כמו כן הוא לא שינה את רשימת הלקוחות" אבל אם גנבו לך את הדומיין יכולת או יותר נכון היית צריך לכתוב ככה : "היה ביידי הדומיין www.noob.com ומאחר ולא הספקתי לחדש אותו מישהו אחר קנה אותו וככה יצא שהוא לא שלי " - משמע גם שהוא לא גנב .... אבל זה יענו הצליח לגנוב (בסלנג ...) בקיצור בחיית הרוב פה לא הבינו אותך אז עשה טובה אל תיהיה ילדותי ותתעצבן ותסביר יפה מה קרה ! האתר כולו נגנב מה מי מו רק העיצוב חלק מהעיצוב הלכ כלום מה ? אה ואתה סקסי שאתה כועס ! |
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
שלום לכולם, אני רואה שנוצר כאן בלאגן גדול.
אז ככה, אף אחד לא גנב שום דומיין, פשוט העתיקו את העיצוב ושינו כמה דברים (לוגו וכו'), את הרשימת לקוחות השאירו כמו שהיא. אבקש בבקשה לנעול את הנושא על מנת להרגיע את המצב.
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
כנראה אבק.
# 18 |
I am root
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|