|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
מה הקטע של הדבר הזה? להמשיך להיות מכור לטכנולוגיה?!
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מיותר מאוד.
חרא דבר
# 13 |
חבר על
|
מממ אם חלקכם אינו יודע, אין תמיכה בשלב זה בעיברית
![]() ככה שבנתים וגם עם כול החוסרים והחסרונות שיש לו הוא לא משו בכלל . |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרתי חרטא של דבר ..
צריך לדעת להפריד בין החיים האמיתיים לחרא הזה.. יש כבר את כול האולטרה ניידים למיניהם ככה שזה ממש דבילי לדעתי.. :\ |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
זה דבר חרטא
אש איפה אתה מכנסי אותו בכיס ? צצריך כיס של ליצן בשביל דבר כזה עדיף אם כבר איפון גם איתו אפשר לעשות הכל... |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
אני לא חושב שזה מועיל, אבל שיהיה....
טוב שלא הגזימו עם הגודל.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
האמת שלי זה נראה די נוח ואפילו ממש שימושי לאנשים שמחפשים את המחשב לדברים הפשוטים כמו אינטרנט, איימלים, תוכנות מסרים ושאר הדברים.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
Winner
|
אם הiPad היה מגיע עם מערכת ההפעלה OSX ולא iPhone OS אז המצב היה שונה, אבל זה בידיוק כמו iPod, אפילו שיחות אי אפשר לעשות.
# 19 |
חבר מתקדם
|
מכשיר ענק , כמות הדברים שאפשר ליישם עם הדבר הזה זה פשוט לא נתפס כרגע .
מי צריך היום USB ? בעידן הרשתות אני כבר הרבה זמן לא השתמשתי במדיית USB, זה לא נועד להחליף את המחשב למי שמשתמש במחשב בתור כלי בידור , נכון , הוא מסוגל להציג סרטים ואולי גם משחקים , אבל זה לא המטרה שלו . מסך , עם מעבד , זיכרון וחיבור לרשת . מעוצב , קומפקטי , דק ופשוט . = הכלי המושלם למשתמש הפשוט . HIGH LEVEL במייטבו , אפל טובים בזה והם מבריקים כל פעם מחדש .
# 20 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי אותו.. יותר מידי ענק
עוד מאט אנשים ילכו עם LCD 40 אינץ' טאץ' בתיק שלהם O_O
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|