|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אושיית הוסטינג
|
אוהו,
הוא רק ירוויח מזה[מבחינת צבא], בהנחה שהוא לא לוחם, הוא יקבל תוספת למשכורת, אישור עבודה ויציאה מהצבא ב-12, כדי שהוא יוכל לעבוד 12 שעות ביום כדי להחזיר את הקנס. אני אישית לא מכיר את בעל האתר, אבל הייתי ממליץ לו לקחת עורך דין, לערער, לבקש להפחית את הסכום כי אין ביוכלתו לעמוד בו, ולפרוס אותו לתשלומים.
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
הבעלים הם דן ויובל אסולין
באמת חבל לשמוע, ורק 200K אומר שהם נקטו בכל אמצעי הזהירות הדרושים. |
![]() |
![]() |
# 15 |
אושיית הוסטינג
|
כל עוד אין WHOIS PRIVATE על דומייני il.
אין טעם להריץ אתר שכזה, בכל מקרה, גם אם יהיה, בצו בית משפט, אפשר לחשוף את הבעלים[מה שהיה קורה פה]
# 16 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
בנוגע לPrivate whois.. אתה שוכח שאליס הם לא חבורה של ילדים שמחפשים את מי לתבוע.. יש להם עו"ד, יש להם חוקרים פרטיים.. בקיצור, כל בעל אתר (ובטח שאם הוא מתגורר בארץ) ניתן למצוא - לא מדובר באתרים קטנים ומחתרתיים.. מדובר באתרים שרצים על מס' שרתים, לא משהו שקל להסתיר. האתרים האלה מוקמים לרוב ע"י אנשים שחושבים לעשות "כסף קל" ולא כתרומה לקהילה (לרוב, אני יודע שהמקרה של Qsubs הוא שונה לחלוטין), מעבר לכך.. הם באמת גורפים קופה יפה, עד שתובעים אותם (וכולנו יודעים.. לכל אחד מהגדולים יגיעו בסופו של דבר) ואז הם מבקשים את "עזרת הציבור במימון המאבק" - מוזר, אני לא זוכר שהם שיתפו את הציבור ברווחים כשהכול רץ יפה. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
במידה והבעלים של האתר הוא מחו"ל אפשר לתבוע אותו?
# 18 |
מנהל ראשי
|
אפשר בחו"ל..
אליס היא אולי ארגון ישראלי.. אבל תזכור שמי שעומד מאחורי הם אולפני הסרטים. |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
בקיצור, אלי"ס זה כמו בילוש
![]() עכשיו ברצינות, כשסגרו את דונקי, אני אישית הקמתי אתר כתוביות חלופי... ככה שגם אם יסגרו את הורדות.נט, נפסיד בקרב, אבל לא במלחמה ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
סגרו אחד יפתחו עוד 1000
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|