![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
תצא בטח תצא.. זו חוויה...
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יצאתי לגדנע בצלמון גם באמת היה כיף והכל
אבל היה איזה קטע ממש לא יפה שם ששיגע אותי פשוט שם והעיפו אותי חחחח (ואני הבן אדם הכי לא בעייתי שיש) היה איזה יום שאתה כאילו ישן בשטח קיצר היינו צריכים לבנות אוהלים סבבה.. המפקדת שלי הייתה הכי באסה אבל לא משנה קיצר מגיעה ארוחת צהריים אני בא לאכול (מנת קרב כי זה כאילו בשטח) היא שואלת אותי איפה המיימיה אמרתי לה בתיק היא אומרת היא חייבת להיות עליך-אתה לא אוכל סבבה לא הייתי ממש רעב ארוחת ערב-15 דקות לאכול וזה כולל לפתוח את כל השימורים וכולל לחפש פותחנים כי בחלק לא היה פותחן או שהוא נשבר לא הספקתי לאכול גם ופה כבר הייתי ממש רעב התחילו לארגן אותנו ליציאה לשטח כאילו מסע קיצר לא רציתי לצאת רבתי עם כולם שאני רוצה לאכול פשוט השתגעתי להם שם מרעב התחלתי לטפש על הגדר חחחח הבעיה שהיה טייל אז מה שעשיתי פשוט פתחתי חור בגדר מלמטה ואז חצי שכבה ברחה להם לחדרים חחחחח התקשרו להורים עשו הרבה סיפור זימנו את ההורים לבית ספר כמובן שההורים שלי יצאו על הבית ספר שיש מורה אחד שלא מתייחס לבקשות של התלמידים וכו'.. ושתדע שזה ממש לא כמו בצבא חחח אני יסכם את זה ככה: בא לך לנוח:אל תצא בא לך קצת לצאת:תצא זה ממש לא כמו צבא |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
תצא, זה ממש כיף, במיוחד המטווח.
זה קצת מעצבן שאתה על הרגליים מ5 וחצי עד 10 בלילה, ומה שעוד מעצבן שאסור לצאת אחרי 10, אבל יאללה - חוויה. אתה במקרה מקריית שמונה? |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
זו טעימה מהטירונות והטירונות היא התקופה הכי מצחיקה שתהיה לך.
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
במקרה של גובני'יקים לא יהיה כ"כ הרבה יותר קשה מהגדנ"ע
עוד שבוע של אותו דבר |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
זה מצחיק לראות ילדה בת 18 צועקת עלייך כאילו היא איזה משהו מיוחד ,
בסופו של דבר זה מסתכם בטיול שנתי של שבוע . תנצל את הזמן לצחוק על המפקדות , ולעצבן אותם בכל הזדמנות שיוצא לך , כי אחר כך בצבא על דברים כאלה תקבל עונשים . אם מבקשים ממך לנקות שרותים תגיד להם "יש לי פטור" זה הכי מצחיק להנפיץ להם פטורים (אין דבר כזה פטור בגדנ"ע) .
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
אחלה דבר גדנע אל תוותר