|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אל תחשוב שאתה "שומכאר" כי אתה לא, זה שאתה יודע להזיז את ההגה ימינה ושמאלה,לא עושה אותך נהג מיומן מספיק, אני מוכן להתערב איתך שאינך יודע אפילו חצי מחוקי התנועה (ויש הרבה).
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
לפי מה שידוע לי בארה"ב החוק אומר שמי שמגדר שטח, בעצם יוצר שטח משלו, הוא רשאי לתת לבן שלו גם אם הוא בן 8 לנהוג שם... ולמיטב זכרוני בטיסה האחרונה שלי ללוס אנג'לס שלקחנו קרווילה בשבוע האחרון ונסענו לים, ראיתי ילדים בני 8 נוסעים על מיני בייק ומיני טרקטורון (או איך שקוראים לזה), ולא על חשמל.. על דלק..
פשוט בארץ מתרגשים מכל דבר ומכל סיפור יוצרים מהומה.. מדינה של דבילים
![]() |
# 15 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
פה אם אתה עושה תאונה, המדינה אחראית עליך. היא זאת שאחראית לאמבולנס שיעביר אותך לבית חולים, לטיפולים שתעבור בבית חולים, לשיקום שאחרי התאונה וכספי ביטוח לאומי שיועברו אליך. בארצות הברית אתה הייתה משלם על כל זה עשרות אם לא מאות אלפי דולרים. בערך כל מי שהגיב פה עד עכשיו הגיב פה הם אנשים בגיל הרישיון שמתעצבנים על חוקים כאלו ואחרים שקשורים לנהיגה ומגבילים אותם. אולי אם תפתחו עיתון תראו כמה הרוגים יש מידי יום על הכביש, רק אתמול היו 6 ולפני שבוע עוד תאונה קטלנית של 6 צעירים הרוגים. בקיצור, בעוד 5 שנים שתהיו קצת יותר בוגרים ועם יותר ניסיון על הכביש ובחיים בכלל, תבינו טוב טוב למה אפילו גיל 17 הוא גיל צעיר להוצאת רישיון.
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עריכה : וכן, לגבי מה שאמרת שיש אמבולנס שמעביר וכו', כי כאן אנחנו מחוייבים לביטוח, בארה"ב הם לא
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
בתור אחד שלומד נהיגה אני צריך להגיד לך
אתה לא יודע לנהוג יש כל כך הרבה דברים חוץ מלהזיז את ההגה ולשנות הילוכים יש סיבה למה אתה מחוייב ל30 שעורים בלימוד נהיגה... |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חסום
|
ציטוט:
וכמו שאמרתי למעלה אני יודע את כל החוקים הבסייסים ומה אפשר ומה אסור לעשות על הכביש,כל נסיעה שלי עם אבא שלי לחברים או סתם שאבא שלי נוהג הוא מסביר לי מלא כללים....כמו למשל אם אתה נוסע בנתיב שמאל של הכביש ויש לך נתיב ימין פנוי אתה חייב לעבור לנתיב הימני! |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Winner
|
ציטוט:
ואם אתה אומר שאתה יודע את החוקים, אז למה נוסעים בכלל בנתיב השמאלי? תראה, לשלוט באוטו זה משהו אחד, החלק הקל של השיעורי נהיגה. החלק השני הוא ללמוד להיות חלק מהנהגים, לדעת להשתלב, פניות מסוכונת, מתן זכות קדימה, לצאת ממצבים מסוכנים, ועוד ועוד ועוד. זה שאתה חושב שאתה יודע את החוקים, ושאתה יודע לשלוט באוטו, זה לא אומר שאתה יודע לנהוג..
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
גם אם היית משלם לי לא הייתי עולה איתך על אוטו גם אם היה לך רישיון כבר 10 שנים..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|