|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כמה שטויות :|
F480 - חרא מכשיר, אל תתקרב אליו. בכלל, אל תתקרב לסמסונג/LG. בקשר ל5800 - יש לחבר שלי, עדיף שלא תקנה (בגלל המגע, שאר התכונות של המכשיר טובות). עדיף שתקנה N95 8G, מנסיון אישי הוא יותר טוב מהN85. אגב, יוצא היום/השבוע (אולי, מקווים) האייפון החדש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהרבה מוכרים IPHONE יד שנייה ב-1500 ש"ח ככה.. חבר שלי קנה והכתקין לו וכו'.. כמובן שצריך לבדוק הכל לפני שאתה קונה
הכי טוב IPHONE ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מאוד ממליץ לקנות מחנות פלאפונים פרטית (שנותנת אחריות),
כך תוכל לחסוך המון כסף, ואני כמעט בטוח שגם בלי נעילה, במקום לקנות מהחברה הסלולרית. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
היום תוכל לקבל מימון מלא למכשיר הסלולרי בהנחה שאתה מדבר מעל 100 שקל בחודש . אני קיבלתי את הN95 שלי בעצם בחינם כי אני מדבר מעל 200 שקל בחודש . נכון שיש התחייבות , אבל גם לשלם 2000 שקל על מכשיר זה התחייבות .
![]() |
# 5 |
חבר על
|
טוב נראה לי אני ירד מהקטע של הטאץ'
יותר מידי בעיות , ויש רק 2 פלאפונים פה שאני יכל לקנות ואמרתם שהם לא ממש טובים... אז פלאפונים רגילים N-95 Sony Ericsson c702 הם טובים? מה יותר טוב? יש עוד פלאפונים[רגליים לא טאץ'] ?? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אוקי
וכמה עולה ה N-95 ? כמה בסלקום וכמה בחנות פרטית ..? ומה אתם אומרים על ה- Sony Ericsson c702 הוא טוב? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יש כל מיני עסקאות , אני לא משלם עליו שקל , כי אני מדבר מעל 200 שקלים בחודש .
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל אופן: N95 - עולה 1600 ש"ח. N95 8G - עולה 2100 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כדי שתוכל להראות לחברים ? כי אם אתה בקטע של בלינג בלינג אז N95 זה לא טלפון כזה , הוא דיי מכוער . ולכולם יש עסקאות , רק צריך ללכת ולהתמקח איתם .
![]() |
# 10 |
חבר על
|
2100 זה יותר מידי בשבילי חח
כמה מקום יש ב N95 הרגיל? ויש עוד פלאפונים? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|