|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה אתה רציני?
איך בדיוק כל אותם טנקים וחיילים יגיעו עד ישראל? בטלפורט שהם מפתחיים? פתח את מפת העולם ותראה איפה הם ואיפה אנחנו...
# 13 |
חבר וותיק
|
אוייש, תפסיקו.
אף אחד מכם לא יודע כמה ואו מה יש לכל צבא. אל תפחדו מהם, אבל אל תזלזלו בהם. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אחח אוגנדה אוגנדה. זה מה שיש לי להגיד..
|
![]() |
![]() |
# 15 |
עסק רשום [?]
|
בואנה אתם כולכם כאן חיים בסרט אההה???
מתשיכו לזלזל לא תגיעו רחוק חחחחחחחחחחחח, ילידעתכם ישראל יכולה למחוק את אירן ביומיים ולא רק למחוק אלא להכניס אותם לבור בגודל כל השטח המזורגג שלהם..... אל תשכחו שהם עדיין בפיתוח של גרעין שלישראל יש את זה והרבה יותר מתקדם עוד הרבה לפני שהם ידעו מה זה מים כבדים... איפה אתם חיים???? פשוט ישראל לא מדברת על מה יש וכמה בכדי שלא יבואו אלינו בטענות להפסיק יצור של נשק מכל סוג שהוא אירן לדוגמא רק מאיימת ומדברת אתם מכירים את המוסג הזה ? כלב נובח לא נושך.... ואני מבטיח לכם שרק ברגע שהיא תיהיה קרובה לעשות משהו אז ישראל תגדים אותה ותפרק אותה!!!! יבואו להם בהפתעה בידיוק כמו שעשו לעירק ולסוריה שהם בכלל עשו את זה בחשאי....
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
ואני מאמין שהרמטכ"ל לא חבר בהוסטס.
ככה שהכל דיבורים לשווא, ישראל בעלת טכנולוגיה מתקדמת, צבא חזק - כנ"ל איראן, מי יותר.. את זה נקבע במלחמה.
# 18 |
חבר מתקדם
|
אנשים,
אני לא אומר שצריך להיות שאננים אבל צריכים לקחת בעירבון מוגבל את האיום האיראני. הם מפתחים מערכת טילי נ"מ חדשה? אין בעיה. תסמכו על המודיעין שלנו שבטח יידע בדיוק את פרטי המערכת וידאג לצייד את המטוסים והמסוקים שלנו במערכת נגדית שתשתק את האיראנים. לכל דבר יש תגובה. הם יכולים להשקיע כמה כסף שבא להם. גם לנו לא חסר כסף בתחום הביטחון, חלק נכבד מאוד מתקציב המדינה מושקע בו כבר 61 שנה, מאז קום המדינה. אם כבר אני הייתי חושש מכמות החיילים האיראנים שעולה פי כמה על ישראל למיטב ידעתי. אבל איכות גוברת על כמות ואני סומך בעיקר על המודיעין שלנו, על חיל האוויר ועל הצוללות וכל מה שקשור בכך. אל תשכחו שגם העורף שלנו מוכן ומנוסה (לצערנו) בארועים שכאלה. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
חחחחחח דיי זה מצחיק לשמוע שהרוסים חזקים.. זאת המדינה הכי עלובה בכל הזמנים חוץ ממלחמות הם לא יודעים כלום.. במלחמת העולם היא ניצחה את גרמניה מי השתקם יותר מהר? רוסיה עד עכשיו נמצאת עמוק בתחת.. אבל עזוב כמה פעמים הם השתלטו על מקומות? קוריאה? דרום קוריאה הייתה בשליטת ארה"ב וצפון קוריאה בשליטת רוסיה. דרום קוריאה יש שם הכל..! ומה יש בדרום קוריאה? הרוסים הרסו פשוט את המדינה שם.. לימדו אותם להכין פצצה גרעינית ולא יותר מזה.. נזכר בזה שהרוסים גם השתלטו פעם על יפן ולימדו אותם דברים אבל הבעיה היא שרוסיה עדיין מכינה את אותן המכוניות הישנות כאשר יפן פי 50 כבר התקדמה.
כשתראו קצת חדשות תראו שכל הממשלה שם מושחטת ודואגת רק לעצמה.. אם תהיה מלחמה בין ארה"ב ורוסיה חחחחחחחח שהשלטון שלה לא יפול כמו במלחמת העולם הראשונה שוב..!
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|