|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה על העזרה.
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
בנוגע לגרפיקה במחשבים , יש יחידות שמתמקדות בזה , תדגיש בלשכת גיוס שאתה יודע את זה מעולה ויותר טוב מכל אחד אחר בכיתה שלך , ובטח גם ככה יגיד נציג של הצבא לבית ספר ויבקש רשימה של תלמידים מצטיינים אם תופיע יש אחלה תפקידים בזה.
אתה צריך למצוא משהו עם קשרים שמכיר תפקידים בדרך כלל ביחדות כאלה זה חבר מביא חבר ...
# 13 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
פשוט לא כל-כך מת על זה... יש לי את הבסיס לתיכנות (בסביבת WEB) אבל אני מבין שזה לא מה שיעזור לי.
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
הייתי במבחן מיון לממר"ם לפני חודש בערך.
זה מה שהיה לי שם: מבחן ראשון - מבחן בתכנות שנקרא "מחשבון קרב", הם מגדירים לך שפה עם X פקודות ואומרים לך לבנות לפיה תוכניות. מבחן שני - אנלוגיות (היגיון), נגיד נותנים לך ____ לבאר כמו ____ לבית. ויש לך כל מיני מילים וההשלמה פה נגיד היא בסיס ומרתף כי הם 2 הבסיסים של המבנה המדובר (אתה לא אמור להשלים לבד, זה אמריקאי). מבחן שלישי - 3 אנסינים קצרים באנגלית, על כל אנסין יש לך כמה שאלות אמריקאיות בעברית ואחרי זה קטע באנגלית שאתה אמוור להשלים (הוא גם אמריקאי). זה המבחן שלי היה, כמובן שאתה צריך קב"א טוב ופרופיל עורפי/להיות בן יחיד (לפי מה שהבנתי שם). |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמעט ובלתי אפשרי להתקבל לממרם עם פרופיל קרבי. לכן כמו שאמרו לך, תראה מה הפרופיל.
לגבי ידע, אפשר להתקבל לממרם גם בלי ידע קודם, מלמדים אותך הכל בקורסים, קשים שנמשכים הרבה זמן - שם רוב האנשים נופלים. פשוט תגיד בראיון בצו ראשון שאתה רוצה מחשבים. לגבי גאמא, אם אתה לומד מחשבים כמעט בטוח שתקבל זימון, אם לא פשוט תשלח להם פקס עם קורות חיים ותגיד שאתה גם רוצה.. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בנוגע לפרופיל קרבי , אם אתה טוב יקחו אותך, נכון שהרבה הרבה הרבה יותר קל להתקבל עם פרופיל נמוך אבל אפשרי עם קרבי וזה בעיקר אם אתה בא עם רקע מוקדם חזק ויכולות גבוהות . וידע בשפות WEB יכול לעזור אם יש לך הרבה ממנו , הם לא בוחנים על זה בקושי , הם בעיקר לוקחים אנשים שלמדו את זה בבית ספר או שבמוסדות אחרים או עם יכולות תיכנות גבוהות ומשם עושים להם ראיון , לי עשו ראיון שבו התבקשתי להראות יכולות בSQL INJECTION , בבניית טפסים בטוחים ובעיקר בחנו ידע תיאורטי באבטחה של WEB . אבל הגעתי לזה אחריי שעברתי מבחנים כללים , ומבחנים כללים במחשבים כפי שתיארתי בתגובות קודמות שלי .
![]() |
# 18 |
אחראי קהילה
|
אם אני במגמת הנדסת תוכנה?(5 מדעי המחשב, 5 תכנון ותכנות מערכות [ASP.NET], פיזיקה 5 אנגלית ומתמ' 5) אני מקבל זימון?
יהיה לי כנראה פרופיל קרבי אז אני עושה י"ג.. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון חובה ידע בשפות WINDOWS לא? C#,C++...
# 20 |
חבר מתקדם
|
אפשר תשובה? זה חשוב לי מאוד...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|